Barbora V. Ověřená identita

Barbora V.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Barbora V.

Přijímá nové studenty

Ájina za jedna!

  • 4,8/5 (Ohodnotilo 25 studentů)
  • 1037 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  380 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 380 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Mé jméno je Barbora a je mi 24.
Pracuji jako online lektroka angličtiny pro jazykovou školu, kde se zaměřuji na doučování žáků od 5. třídy ZŠ až po přípravu na maturitu, zde na doucuji.eu mám i dospělou klientelu na odpovídajících úrovních.
Se svými studenty se snažíme buď dohánět mezery ze školy, dostávat jejich AJ na vyšší level, nebo se zaměřit pouze na prakticky využitelnou AJ, aby byl student schopen se domluvit na dovolené v zahraničí atd. Vše záleží na domluvě, potřebě a očekávání studenta.

V roce 2019 jsem získala FCE Cambridge certifikát a od stejného roku také žiji v zahraničí, kde angličtina je mým denním chlebem. Z tohoto důvodu vyučuji pouze online formou.

Kromě soukromých lekcí dále nabízím:
-Kontrolu slohových prací/referátů
-Vypracované maturitní otázky
-Občas příjímám zakázky na překlad
Cena dohodou dle délky a obsahu

V případě dotazu mě neváhejte kontaktovat! Vše je jen o domluvě ;))

Typy lekcí

Standardní lekce

380 Kč / 45 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Veronika V.

Veronika V.

38 odučených lekcí

Doučování z AJ jsem hledali hlavně proto aby dcera Klárka dohnala látku, kterou během kovidového roku ve škole prostě neměli šanci plnohodnotně probrat. Bára nám ale pomohla mnohem více. Její výuka je zajímavá, poutavá, dokáže si s Klárkou perfektně popovídat a zároveň probrat co je potřeba. Zasílání poznámek a souhrnu probraného učiva po každé hodině je naprosto dokonalé. Individuální přístup, kdy si Klárka sama řekne, že už látku chápe a mohou pokročit dále je k nezaplacení. Klárka si je mnohem jistější a zvládá i novu látku mnohem lépe než kdy před tím. Děkujeme :)

Markéta V.

Markéta V.

38 odučených lekcí

Barča je super lektorka, je vidět, že má své hodiny propracované a systematické. Díky elektronickému sešitu mám všechna témata k maturitě pohromadě a můžu se k nim kdykoliv vrátit. Líbí se mi, že se nejedná jen o "drcení" gramatiky, ale hodiny jsou prokládány i různými postřehy nebo radami. Na hodinách je vždycky přátelská atmosféra a vtípky tu nejistotu v angličtině rozptýlí. Barču doporučuji každému, kdo si v angličtině není jistý, a chce se v ní zlepšit. :))

Markéta D.

Markéta D.

20 odučených lekcí

Barču Váňovou doporučuji. Její styl vyhovuje i dceři, které bude teprve 12 let. Už po pár lekcích mám pocit, že se zlepšuje a věci jí začínají „docvakávat“. Také jí hodina oproti té školní baví. Vyhovuje nám i srozumitelné a přesné zhodnocení po každé hodině. Budeme určitě pokračovat.

Lucie K.

Lucie K.

16 odučených lekcí

S Barčou jsem byla velmi spokojená. Prošla se mnou veškerou gramatiku, kterou jsem potřebovala. Její poznámky jsou přehledné a všechno mi jednoduše vysvětlila.

Odpověď doučovatele:

Díky moc za referenci! Potěšilo mě to. Doufám, že ty zkoušky ti nakonec dopadly :))

Pavel L.

Pavel L.

14 odučených lekcí

Super komunikace, domluva systému výuky. Aj potřebuji zopakovat a procvičit kvůli práci. S Barčou jsou hodiny naprosto v pohodě, žádný stres a dovede látku vysvětlit tak, že ji naprosto bez problémů pochopíte. Její systém výuky mi moc vyhovuje.