Veronika H. Ověřená identita

Veronika H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Veronika H.

Přijímá nové studenty

Doučování jazyků- angličtina, čeština.

  • 5 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jmenuji se Veronika, je mi 21 let
studuji druhým rokem na vysoké škole, konkrétně anglický jazyk kombinovaný s ekonomií. Mám vystudovaný osmiletý gympl, který byl též zaměřený na jazyky a několik předmětů bylo učeno v angličtině. Na vysoké škole mám předměty kompletně v anglickém jazyce a momentálně mám úroveň C1. Angličtina je můj koníček už několikátým rokem a velmi mě baví její rozsáhlé využití, protože v této době je téměř nutnost ovládat tento jazyk. Zaměřuji se na všechny oblasti jako je gramatika, čtení, psaní, slovní zásoba a nebo i konverzace, která je velmi důležitá při ovládání jazyka. Ráda Vás doučím tento jazyk a doufám, že si ho také zamilujete jako já.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 60 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Ilja K.

Ilja K.

Neověřená reference

S Verčou se učí fakt skvěle. Za tři měsíce mě připravila na maturitní úroveň. Ještě v lednu jsem nemohl dát dohromady ani jednu pořádnou větu, teď vedeme konverzace na absolutně různá témata. A také je velmi extrovertní, neumím si představit člověka který s ní nenajde společnou řeč. Je s ní fakt zábava, za těch pár měsíců jsme se fakt skamarádili, takže i díky tomu je učení s ní něco na co se pokaždé těším.

Martina P.

Martina P.

Neověřená reference

Slečna Veronika doučuje syna, který je na střední škole. Už po pár týdnech je vidět jeho obrovské zlepšení ve škole, všimla si toho i učitelka. Můžu říct, že ho angličtina začala i více bavit. Veroniku mohu jenom doporučit, vím, že se syn hodně zlepšuje a vše od ní výborně chápe a vše umí skvěle vysvětlit. Je to skvělá lektorka a online výuka synovi perfektně vyhovuje.

Nikol J.

Nikol J.

Neověřená reference

Veronika mě doučuje angličtinu na certifikát FCE. Doučuje mě zhruba 2 měsíce a za tu dobu jsem se dost zlepšila. Jsem s ní velmi spokojená. Látku dokáže skvěle vysvětlit. Obdivuji její trpělivost, jelikož sama vím, že angličtina není zrovna moje silná stránka. Vždy má hodiny skvěle naplánované a pokaždé dostanu skvělé studijní materialy.

Natálie P.

Natálie P.

Neověřená reference

Verča dělá doučování super zábavnou formou. Doučování mě moc baví a látku kterou nechápu ze školy mi vždy vysvětlí. Baví mě že dělámejak konverzaci tak gramitiku, překlad atd... Jsem moc ráda že jsem si vybrala ji.