Jan P.

Jan P.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Jan P.

Přijímá nové studenty

Matika, Fyzika, Elektrotechnika, Programování

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Sem studentem JCU Obor informatika a matika se zaměřením pro vzdělávání pro střední školy. Přešel jsem z VUT FEKT UAMT kde jsem studoval automatizaci a měřící techniku. Rád své znalosti předám... Na každé doučování se připravuji, tzn. ve zprávě prosím uveďte jakou problematiku potřebujete doučit a také časy, kdy je možné doučování realizovat.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Michal L.

Michal L.

Neověřená reference

Velice dobra skusenost. Co mně pozitivně překvapilo u pana Jana je ne jenom teoretické znalosti s elektrotechniky, ale i rozsáhlé zkušenosti s praxe, vdaka čemu mi bylo vysvětleno hodne věcí. Velmi dobře připravena vizuální prezentace na monitoru s vysvětlením, schopnost zodpovědět vsechny me otazky s elektrotechniky, celkově připravenost na hodinu, udělala skvělý dojem. Michal Lády

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jan P.

Fyzika

Dobrý deň, pomohol by mi niekto prosím s týmto príkladom z fyziky? Ďakujem Vám veľmi pekne za pomoc 😊 Svetelny lúč dopada zo vzduchu na povrch vody pod uhlom 40°. pod akým uhlom má dopadnúť na povrch skla, aby uhol lomu bol pri dopade svetla na povrch vody a skla rovnaký? index lomu vody je 1,33 a…

Jan P.

Dobrý den pomohl by mi někdo z přikladem z fyziky..? Nikdo si vubec nevime rady

Jakou hmotnost může mít kámen abych ho nadzvihl pomocí páky kovovou tyčí. tyč podložím ve vzdálenosti 50cm od kamene a tyč je dlouhá 2,5 m, mohu působit silou max 300N napiš vzorec, dosazení, výpočet a odpoved.

Jan P.

Pomoc s fyzikou

Dobrý, pomohol by mi niekto s týmto príkladom z fyziky? Ďakujem Na priehľadné optické prostredie s indexom lomu 1,2 dopadá svetlo frekvencie 1,5.10 na 14 Hz. Aká je vlnová dĺžka svetla v tomto prostredí?