Lukas K.

Lukas K.

Odpovídá do 20 hod., na 90% zpráv
90% 20 hod
Přijímá nové studenty

Lukas K.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny po Skype

Cena Od 750 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

-Jdeme rovnou do praxe. Mluvení od první hodiny
-Vyučuji americkou angličtinu
-Vše materiály odráží tak jak se rodilí skutečně vyjadřují a co je pro mě přirozené
-Hlavní důraz na mluvenou angličtinu
-Uzavírání mezery mezi tím jak se vyjadřujeme a jak se angličitna skutečně používá
-Detailní analýza vaší angličitny.
-Detailní oprava a vysvětlení vašich chyb v reálném čase- invaluable
-And all the good stuff that every lesson should contain and every student is looking for

Pro ty co hledají skutečné řešení, né quick fix, a myslí to vážně nabízím 30- minutovou diagnostiku vaší angličtiny zdarma.

Typy lekcí

Standardní lekce

750 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Pavel Š.

Pavel Š.

Neověřená reference

Touto cestou bych rád poděkoval Lukášovi za jeho poskytnuté služby v rámci doučování anglického jazyka. Díky jeho zkušenostem a znalostem, které mi mohl předat, se moje angličtina výrazně zlepšila a to už během krátkého časového intervalu. Jeho hodiny byly přizpůsobeny mým potřebám a znalostem, a tak jsem mohl dosáhnout co nejlepšího výsledku. Takto nově nabyté znalosti jsem mohl použít okamžitě v běžném životě.

Veronika M.

Veronika M.

Neověřená reference

Lukáš dokáže opravdu nakopnout do angličtiny, jeho osobitý styl výuky mi vyhovuje a zároveň inspiruje k další aktivitě, nejenom v angličtině. Díky němu jsem šla ke zkouškám FCE s pocitem, že to zvládnu. Když mám příležitost bavit se s cizinci, jsem si daleko jistější v tom, co říkám a jak to říkám. Vřele doporučuji všem, co se chtějí dostat blíže k reálné angličtině, ne jenom té učebnicové.

Petr J.

Petr J.

Neověřená reference

Doučování z angličtiny jsem vyhledával za účelem úspěšného složení maturitní zkoušky. V minulosti už jsem absolvoval dva skupinové kurzy, ale tentokrát jsem chtěl osobní přístup. V porovnání se skupinovými kurzy mi soukromé lekce přišly více kreativnější, prospěšnější a byl jsem nucen dávat neustále pozor, neboť nikdo jiný za mě nemluvil. Osobně, až budu vyhledávat příští doučování angličtiny, vrátím se za Kopim.

Martin R.

Martin R.

Neověřená reference

Vždy jsem si chtěl rozšířit znalost angličtiny, ale nechtěl jsem docházet na klasické lekce, proto jsem zvolil "Kopiho,, jeho metody a osobní přístup jsou daleko účinnější než normální skupinové kurzy, vše vám dopodrobna vysvětlí, naučí vás angličtinu jakou se doopravdy mluví a navíc si užijete spoustu zábavy.

Jakub J.

Jakub J.

Neověřená reference

Ve škole jsem se učil jenom němčinu. Jelikož si sestra vzala angličana, německy jsem si s ním neporozuměl. Proto jsem poprosil Lukáše, aby mi pomohl. Od začátku na sobě vidím velké pokroky. Na Lukášovi si vážím jeho přístupu k výuce, i jeho velké časové flexibility. Není problém si s ním domluvit hodinu o i víkendech.