Zuzana N.

Zuzana N.

Odpovídá do 8 hod., na 40% zpráv
40% 8 hod

Zuzana N.

Doučovaní němčiny v Praze nebo online

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj!
Jsem studentka politologie na Freie Universität v Berlíně, ale momentálně jsem na stáži v německé nadaci v Praze, tudíž můžu nabídnout jak prezenční doučování v Praze tak online hodiny. Časově jsem flexibilní a ráda se Ti přizpůsobím.
Dlouho jsem měla negativní vztah k němčině jako mnoho jiných, ale postupně jsem si k ní našla cestu.
Skrze tuhle platformu bych chtěla lidem dokázat, že němčina není jen o těžké gramatice a biflovaní neužitečných slovíček. Minimálně taková je moje zkušenost z hodin němčiny na gymnáziu.
Ráda pomůžu s přípravou na maturitu, certifikát nebo se můžeme věnovat konverzaci. Je to čistě na Tobě!

Aby sis o mně udělal menší obrázek: obecně mám ráda jazyky, kromě němčiny se věnuji angličtině, ruštině a španělštině. Ráda čtu, mám ráda cestování a zajímám se o dění ve světě. Dokážu se ale bavit o všemožných tématech.



Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Valerie V.

Valerie V.

Neověřená reference

Zuzka mi pomáhala připravit se a také tedy úspěšně zvládnout Goethe Zertifikat B2. Každou hodinu měla velmi dobře připravenou a přizpůsobovala se mým potřebám. Nejvíce mi pomohla překonat strach z ústní části zkoušky, vždy mi dala relevantní zpětnou vazbu, která mi pomohla se opravdu zlepšit. Na hodiny jsem se vždy moc těšila, jednak měly moc milou atmosféru ale také jsem cítila, že mě opravdu posouvají vpřed pokroku. Doučování tak mohu každému jen doporučit:)

Nikol S.

Nikol S.

Neověřená reference

Zuzku můžu každému jedině doporučit. V průběhu tří měsíců jsme spolu měly několik hodin němčiny. Má velmi přátelský přístup a vždy mi ve všem vyšla vstříc. Moje němčina se určitě velmi posunula. Gramatiku vždy logicky vysvětlila, připravila mi potřebné materiály a látku jsme následně opakovaly. Při každé hodině jsme i hodně konverzovaly, přičemž jsme se bavily o nám blízkých tématech, takže mě hodiny vždy velmi bavily. S výukou jsem byla velmi spokojená a mohu tedy jen doporučit ☺️

Anna V.

Anna V.

Neověřená reference

Se Zuzkou jsem znamenitě německy konverzovala už po pár prvních hodinách. Výuka byla nevšední, příjemná a nenucená. Měla strukturu, ale zároveň velice přátelskou atmosféru. Tři měsíce jsme měly týdně jednu hodinu a můj cíl procvičit si mluvu a dopilovat gramatiku se určitě splnil. Nejvíce mi vyhovovalo, že Zuzka se na denní bázi setkává s hovorovou němčinou, ale také má za sebou studium němčiny, tudíž může soucítit s nepochopením určité např. gramatické problematiky a zároveň poreferovat jaké fráze se v Berlíně používají nejčastěji. Doučování můžu jen doporučit, všemi deseti.

Fotky a certifikáty