Daniel B. Ověřená identita

Daniel B.

Odpovídá do 2 hod., na 90% zpráv
90% 2 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Daniel B.

Přijímá nové studenty

Pohodové doučko z biologie a chemie včetně učebních materiálů od studenta 2. LF

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj! Právě jsi narazil na milovníka přírodních věd, zejména biologie a chemie. Jmenuji se Daniel, ale všichni mi říkají Danek :).

Mám velký vztah k biologii a chemii. Během studia na gymnáziu jsem dojížděl na Přírodovědeckou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, kde jsem v laboratoři růstových regulátorů pod vedením Prof. RNDr. Martina Fellnera, Ph.D. pracoval na tématu "Zapojení iontových kanálů ve fotomorfogenezi rostlin". Aktuálně jsem studentem 2. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Absolvoval jsem také kurz Biologie I a II pod záštitou Národního institutu pro další vzdělávání. Mezi mé koníčky patří létání s bezmotorovým větroněm a standardní/latinskoamerické tance.

Mám zkušenosti jak s doučováním spolužáků, které mě vždy velmi bavilo, tak i se studenty online. Rád poskytnu studijní materiály jak v biologii, tak v chemii.

Jsem pohodář, rád si s lidmi povídám a tak se vůbec nemusíte bát, že něco nechápete či neznáte. Rád to změním :).

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Bára Š.

Bára Š.

Neověřená reference

Dan je moc prijemny a ochotny doucovatel. Poskytl mi velke mnozstvi studijnich materialu, diky kterym jsem byla schopna si sepsat maturitni temata z chemie. Cokoli mi nebylo jasne, tak Dan nemel problem vysvetlit a ikdyz mi pochopeni veci nekdy trvalo dele, Dan zustal trpelivy a nevzdal to se mnou. Na doucovani biologie jsme meli online hodiny, kdy Dan vysvetloval temata pomoci prezentaci a hlavne trefnych obrazku, takze jsem nemela problem se v ucivu orientovat. Co se tyce casovych moznosti, tak byl Dan vzdycky vstricny a prizpusobivy, takze nebyl problem se na hodinach domluvit. Je to fajn clovek, urcite doporucuji!

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Daniel B.

Roztoky

Zředíme-li 8 ml 40% NaOH (ρ1 = 1,43 g/cm3) na objem 117 ml, jakou hmotnostní koncentraci bude mít vzniklý roztok? (Výsledek zaokrouhlete na jedno desetinné místo).