Jaroslav D.

Jaroslav D.

Odpovídá do 3 hod., na 30% zpráv
30% 3 hod
Přijímá nové studenty

Jaroslav D.

Přijímá nové studenty

Matematika a ekonomie efektivně

  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

VŠ vzdělání v oboru ekonomie a IT, obrovské nadšení pro matematiku, ekonomii a vzdělávání všeobecně.

Jako Ph.D. student pravidelně vyučuji studenty na škole a baví mě to. Očeňují to hlavně studenti ve své zpětné vazbě, které si moc vážím.

Protože nejsem absolventem pedagogické fakulty, rozšiřoval jsem si vzdělání tím, že jsem absolvoval profesionální kurzy pro učitele a přednášející na VŠ. Za tuto možnost velmi děkuji VŠE.

Poprvé jsem doučoval na střední škole spolužáky o přestávkách a po škole. Od té doby jsem ušel velký kus cesty a získal více než 15 let zkušeností. Zaměřuji se na individuální výuku a preferuji dlouhodobou spolupráci během semestru. Ano, zachraňuji i pár dnů před zkouškou, ale snažte se tomuto způsobu učení vyhnout. Určitě tušíte proč :-)

Snažím se vyučovat formou mentoringu, protože je pro mě důležité pochopení, ne učení se nazpaměť. Kontaktovat mě můžete ideálně na ******** nebo jaroslav tečka drga zavináč gmail tečka com. Osobní setkání v Praze nebo vzdáleně přes výukovou platformu.

K dnešnímu dni mám 125 spokojených studentů, kteří zvládli test, zkoušku, státnice. Staňte se jimi také.

Typy lekcí

Standartní lekce

700 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Tomáš H.

Tomáš H.

Neověřená reference

Jarda je perfektní volbou na doučování! Ještě s kamarádem jsme dlouhou dobu po maturitě při dálkovém studiu VŠ (tedy v situaci, kdy nám matika neříkala už vůbec nic) narazili na mj. derivace, integrály, jejich aplikaci ve slovních úlohách, diferenční a diferenciální rovnice, a Jarda byl schopen připravit nás oba dva takovým způsobem, že jsme zkoušku oba s přehledem zvládli. Oceňuji zejména super přístup k doučovanému, kdy Jarda ochotně i napodesáté vysvětluje i tu nejjednodušší věc nebo věci pro matematiku naprosto základní. Na Jardovi je vidět, že matikou žije a doučování ho baví, má přirozený učitelský talent, a z toho potom vyplývá pohodová atmosféra a studijní výsledky. Příprava vynikající, dokonce si kvůli nám půjčil učebnici, abychom probrali naprosto vše :). Plný počet hvězdiček a doporučuji všemi deseti!

Tomáš B.

Tomáš B.

Neověřená reference

Je to vynikající učitel, lektor. V daných oborech má opravdu přehled, používá hodně praktických příkladů pro lepší pochopení. Příjemný člověk. Jsem rád, že jsem si na doučování vybral právě jeho!

Simona

Simona

Neověřená reference

Tohoto učitele mohu vřele doporučit. V matematice mi velice pomohl a připravil na úspěšné absolvování zkoušky na vysoké škole. Jeho znalosti v oboru ekonomie mě také pomohly k úspěšnému složení náročné zkoušky. Díky jeho trpělivosti a chápavému přístupu jsem vše zvládla v rozumném čase a na první pokus.

Hana V.

Hana V.

Neověřená reference

Pan lektor Jaroslav Drga je ten koho bychom všem chtěli doporučit.Naši vnučku výborně připravil ke zkouškám z matematiky. Ač mladý, je velice zodpovědný a vždy připraven. S žákem má velkou trpělivost a snaží se co nejvíce naučit. Moc mu za vše děkujeme. Víchová.

Eliška Š.

Eliška Š.

Neověřená reference

Jarda mi velmi pomohl při přípravě na reparát. Vše vysvětloval jednoduše a hlavně srozumitelně. Velmi často používá také příklady z praxe, které mi pomohly. Díky němu jsem reparát bezproblémů udělala. Děkuji!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jaroslav D.

Mikroekonomický příklad

Potřebuji pomoci s výpočtem příkladu? Lze si zaplatit doučovaní buď skype nebo osobní. Ostrava, Hlučín, okolí.

Jaroslav D.

mikroekonomie pomooooc!

Ahoj zustavaji mi psledni priklady na precvicko pred zapoctem. Asi uz to dnes delam moc dlouho, ale vubec mi ti nezapaluje. Pomoc pls.. Za kazdou, alespon cast budu vdecna Martina Your wealth is USD 1600 and your utility function is U=2√W. There is a 10% probability that you loseUSD 700. What is…