Renáta P.

Mgr. Renáta P.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Renáta P.

Přijímá nové studenty

Kvalitní individuální výuka na Opavsku

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Blogy Zodpovězené otázky

Popis

Věnuji se soukromé výuce studentů SŠ (příprava na maturitu), žáků ZŠ a dospěláků (i věčných začátečníků) již mnoho let (studium angličtiny v Ostravě a Brně). Student si osvojí primární i sekundární gramatiku. Výuka je prezentována v tzv. logických souvislostech. Po výkladu dané gramatiky následuje důkladné procvičování a po zvládnutí dostatečného počtu gramatických časů je prováděna konverzace na dané téma. Výuka je upravována dle individuálních potřeb žáka nebo studenta, je směřovaná k pochopení a a dovednosti užití.
V rámci didaktické potřeby studenti vypracovávají cvičné testy různé úrovně, dále cvičné didaktické testy k maturitě včetně poslechových cvičení; mají k dispozici vypracované maturitní otázky, které se učí prezentovat v rámci přípravy k ústní zkoušce. Studenti si také mohou určit pořadí anglických časů pro výuku podle své potřeby - například v rámci školních testů.
Bydlím cca 1,5 km od Opavy, jezdí k nám MHD, 1 min. chůze od zastávky...

Doučuji studenty SŠ, ZŠ. Vyučovací lekce trvá 60 min.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Michaela V.

Michaela V.

Neověřená reference

Paní Renatu můžu doporučit, angličtinu vyučuje podle potřeb žáka a nebojí se zapojit i netradiční způsob výuky. Milé a příjemné prostředí, kde jsem se vždy cítila vítaně.

Klárka Š.

Klárka Š.

Neověřená reference

Můžu jen doporučit. Hodiny jsou účelné, a také zábavné. Paní Renata umí skvěle vysvětlit látku. Skvělý přístup, ochota přizpůsobit se žákovi.

Kateřina T.

Kateřina T.

Neověřená reference

Vyučování v souvislostech, profesionalita, flexibilita, ochota, přizpůsobení výuky potřebám jednotlivého studenta. Necelé dva roky výuky u paní magistry Pirunčíkové mě připravily nejen na maturitu, ale nyní také na půlroční vysokoškolskou stáž v zahraničí. Mohu jedině doporučit.

Veronika J.

Veronika J.

Neověřená reference

mohu jen doporučit,svělý přístup

Blogy (1)

Cestování beze stresu nebo maturita s úsměvem!

Znalost cizí řeči nám zvýší komfort při cestování, což se třeba týká dotazů na cestu, ztráty zavazadel, nakupování či objednávání v restauraci. Celkový pobyt v cizině s dobrou znalostí cizího jazyka…

Zodpovězené otázky (13)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Renáta P.

Překlad věty do Angličtiny

Prosím, přeložil by mi někdo větu: Na pět dní do Rakouska - Týdenní projekt školní družiny. Vkládám do systému název bakalářské práce, tedy musí to být správně. Díky moc.

Renáta P.

použití fráze

Zdravím, dá se fráze "hard to access" použít i například pro terén či les? Předem děkuji.

Renáta P.

Pomůžete Prosím jak se to tvori

Zítra u toho píšu test a zapomněla jsem jak se to dela budu rada za pomoc či návod děkuji

Renáta P.

Present Simple , Continuous

Přítomný prostý/průběhový čas. + otázky 1) The whole class ( to write) a test right now. 2) People ( to use) the internet every day , 3) The students ( to work) hard at the moment .

Renáta P.

Název bakalářské práce v angličtině

Dobrý den, prosím o pomoc s anglickým překladem názvu mé bakalářské práce. Český název: Stylistický rozbor komentářů Davida Klimeše. Nejsem si jistá, jak nejlépe název přeložit, komentářem je myšlen útvar publicistického stylu. Předem moc děkuji!