Sylva V.

Sylva V.

Odpovídá do 31 hod., na 100% zpráv
100% 31 hod
Přijímá nové studenty

Sylva V.

Přijímá nové studenty

Francouzština zábavně, efektivně a cíleně

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

S francouzštinou pracuji více než 20 let - jako lektorka, tlumočnice nebo překladatelka. Při výuce kladu důraz na to, aby student mluvil víc než já. To, že připravuji lekce každému na míru, asi není potřeba zmiňovat. Snažím se vyplnit lekce aktivitami, které jsou pro daného člověka nejzábavnější.

Při on-line výuce mám s každým studentem společný classroom, kam dávám jak probrané věci, tak zábavné aktivity na procvičení. Neposílám oskenové stránky z papírových učebnic, znám zábavnější a přínosnější formy.
Učím kohokoliv, dokážu se studentem SŠ vytáhnout známku o dva stupně za pololetí, připravit VŠ na zkoušku z jazyka nebo restartovat vaše kdysi nabyté znalosti. Myslím si, že mám dar jasně vysvětlit těžkou francouzskou gramatiku – za ta léta už vím, co je důležité a co ne. Učení mě baví, protože si rozumím se svými studenty.
Chcete-li to se mnou zkusit, první hodina je zdarma. Povíme si o vašich cílech, očekáváních a možnostech. Já vám zase řeknu, co můžu udělat v rámci vašeho „osobního jazykového případu“.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Petra S.

Petra S.

Neověřená reference

V listopadu minulého roku jsme začali řešit doučování pro naši patnáctiletou dceru, která má francouzštinu třetím rokem na gymnáziu a přestávala stíhat gramatiku i slovní zásobu a neslo to s sebou výraznější zhoršení známek. Na internetu mi podle referencí i osobního životopisu připadala sympatická a šikovná Sylva, proto jsme ji oslovili. Dcera byla od začátku spokojená, výuka je systematická, přehledná, dceru to se Sylvou baví a má pocit, že to má smysl. Vždy se domluví na téma, které bude předmětem písemky nebo zkoušení, takže je spokojená, že si to může předem naučit a procvičit. Sylva je energická a výuka vás vtáhne. Myslím, že si dcera díky Sylvě cestu k francouzštině najde a bude jí bavit, ve škole to bylo bohužel spíše naopak. Za nás tedy můžeme Sylvu určitě doporučit. Petra S.

Helena K.

Helena K.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že jsem při hledání lektora poznala právě Sylvu! Sylva volí zajímavá témata k diskusi, po které mi vždy opraví chyby, popřípadě mi dovysvětlí gramatiku, nebo nové výrazy. Tento individuální přístup k studentovi mi velice vyhovuje. Sylva je vždy pozitivně naladěna, a výuka s ní je pro mě moc přínosná! Sylvu můžu doporučit jako velice dobrého, a trpělivého lektora!

Marek F.

Marek F.

Neověřená reference

Budou to skoro dva měsíce, co jsem oslovil Sylvu a společně s dcerou jsme se začali učit francouzštinu. Dcera již základy má a potřebuje doučování ke škole, já jsem úplný začátečník, který se do této chvíle snažil něco pochytit samostudiem na iternenu a YouTube. Již po takto krátké době mohu s čistým svědomím prohlásit, že jsme oba velice spokojeni. Sylva již při prvních hodinách přesně odhadla naše schopnosti a nastavila nám oběma ideální tempo a náročnost výuky. Pokud hledáte lektora francouzštiny a nevíte, na koho se obrátit, oba Sylvu doporučujeme všemi deseti.

Lenka H.

Lenka H.

Neověřená reference

Francouzštinu jsem se se Sylvou začala učit po 12leté pauze, během které jsem francouzštinu nepoužívala. Za ty roky jsem toho spoustu zapomněla, a tak jsem čekala, že bude velmi dlouho trvat, než se rozmluvím. Díky Sylvě jsem ale začala mluvit hned v první hodině. :-) Moje francouzština se rychle zlepšuje a každou lekci se naučím něco nového. Skvěle jsme si sedly a velice dobře dokáže odhadnout, jaké téma mě bude zajímat, a reaguje na to, co se potřebuji naučit. Francouzština se Sylvou mě moc baví, těším se na každou lekci a jsem ráda, že jsem si jako svou lektorku vybrala právě ji.