Martina I.

Martina I.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Martina I.

Přijímá nové studenty

Prvá pomoc (posledná záchrana) pred neuspokojivým vysvedčením z mat/fyz predmetov - doučovanie z matematiky a fyziky

  • Doučuje také online
  • Od  180 Kč/hod
Cena Od 180 Kč/hod

Popis

Plne rozumiem tomu, že aktuálna situácia (hromadná výuka cez Skype) nevyhovuje všetkým študentom. Či už sa jedná o učivo základnej alebo strednej školy (poprípade prípravu na prijímačky na VŠ) alebo jednorázovú pomoc s domácimi úlohami - som tu aby som pomohla.

Po skončení gymnázia (maturovala som z matematiky a fyziky) som sa rozhodla pokračovať na Přírodovedeckej fakulte Masarykovej univerzity v Brne . Bc. titul som získala z Aplikovanej fyziky - nanotechnológií. Následne som pokračovala na magisterskom štúdiu v obore Fyzika plazmy.
Aktuálne pracujem na dokončení PhD. v rovnakom obore taktiež na MU v Brne.

Moje skúsenosti s doučovaním zahŕňajú povinnú výuku v rámci PhD. štúdia a rovnako aj prípravu žiakov na maturitné skúšky v predmetoch matematika a fyzika. Počas svojich študentských čias som pracovala ako aupair v Španielsku a súčasťou mojich povinností bolo doučovanie matematiky (väčšina výuky prebiehala po anglicky s občasnými španielskymi vsuvkami).

Vo svojom voľnom čase rada (a veľa) športujem, čítam knihy a snažím sa riadiť heslom "Na každý problém existuje riešenie".

Typy lekcí

Standardní lekce

180 Kč / 55 min.