Radek S.

Radek S.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Radek S.

Přijímá nové studenty

Deset let zkušeností + výuka online (& math in English)

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  800 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

O mně:
Jsem PhD student matematiky na Masarykově univerzitě a na l'Universtité d'Angers ve Francii. Bakalářský titul z oboru obecná matematika, magisterský titul z oboru geometrie. Nejsem na učitelském oboru a mám nadstandardní znalosti matematiky na výzkumné úrovni. Mám bohaté zkušenosti s výukou studentů napříč všemi kategoriemi: učil jsem na základní škole 3. - 5. třídu, doučoval jsem studenty 6. - 9. třídy, také studenty všech ročníku střední školy. Vedl jsem kurzy TSP a OSP pro maturitní ročníky na několika gymnáziích (např. Hustopeče, Kyjov, Velké Meziříčí, atd.) Doučoval jsem spoustu maturitních studentů na maturitu, vyučoval jsem na vysoké škole matematické kurzy bakalářského i magisterského studia, konkrétně na Fakultě informatiky a Přírodovědecké fakultě Masarykovy Univerzity.

Jak pracuji:
Zakládám si na kvalitní komunikaci, nastavuji výuku schopnostem studenta/studentky. Kladu velký důraz na pochopení učiva (pokud to situace dovoluje). Teorii vysvětluji na příkladech. Preferuji dlouhodobou spolupráci, ale nebráním se nárazovým akcím (příprava na zkoušky, kontrola úloh, pomoc s výpočtem příkladů).

Pozor: nepomáhám s podvody!

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Dalibor L.

Dalibor L.

Neověřená reference

Při přípravě dcery na přijímací zkoušky jsem si vybíral mezi lektory matematiky. Již na první pohled mne zaujal profesionální přístup Radka a jeho jiný, než tradiční školský přístup (pro dceru velmi zajímavý a poutavý). Po cca 3 měsíční velmi intenzivní spolupráci mohu pana Radka jen a jen doporučit. Má skutečně profesionální přístup, skvělé vedení, perfektní komunikaci a zcela jiný přístup než jak jej všichni známe ze školy. Dceři jsem koupil tablet, aby mohla i dcera počítat a připravovat se skutečně intenzivně a prakticky (toto mohu všem doporučit - velmi se tím zintenzivní výuka). Pokud mohu srovnat s jinými doučujícími je to znatelný rozdíl. Radku, děkuji Vám za skvělou přípravu dcery, více takový lektorů, jako jste Vy! :-) Zdraví Vás Dalibor.

Jolana T.

Jolana T.

Neověřená reference

S doučováním jsem moc spokojená. Radek mi vše skvěle vysvětlí a hodiny jsou pro mě velmi přínosné. Vyhovuje mi styl výuky. Po měsíci doučování zvládnu vyřešit příklady, které mi dřív přišly nesmyslné. Při hodinách vládne příjemná a přátelská atmosféra.

Oleg Š.

Oleg Š.

Neověřená reference

Radka můžu jen a pouze doporučit. Podle sylabu dokázal efektivně nastavit cíle na připomenutí středoškolské látky a dohnání té vysokoškolské a dovolím si říct, že na tom pracujeme úspěšně. Radek dokáže v průběhu doučování odhadnout mezery ve znalostech studenta a následně je velmi pochopitelným vysvětlováním napravit, a proto můžu průběh doučování označit za velmi efektivní. Myslím si, že stejné znalosti bych sám, nebo s pomocí přátel, doháněl měsíce. Navíc je v průběhu hodiny vždy příjemný a ochotný odpovědět na jakoukoliv otázku. Na začátku jsem si vyzkoušel více doučujících a Radek byl díky jeho znalostem, osobnímu přístupu a flexibilitě jednoznačně tím nejlepším. Hodiny jsou flexibilní (záleží vždy na domluvě) a poznámky zasílá v PDF souboru po hodině, takže ideální i pro zpětné připomenutí probrané látky.

Kristýna H.

Kristýna H.

Neověřená reference

Naprosto efektivní doučování na zkoušku z geometrie. Rychlá reakce na moje požadavky, které jsem měla vzhledem k malým časovým možnostem. Skvělý přístup, srozumitelné vysvětlení všeho, co bylo potřeba. Zaměřovali jsme se na moje konkrétní nedostatky, díky tomu moje učení bylo opravdu efektivní. Zápisky z hodin jsou srozumitelné a skvěle se dají použít pro pozdější samostatné učení.

Cyril Š.

Cyril Š.

Neověřená reference

Doučování od Radka bylo super. Velmi dobře pochopil čemu rozumím a hlavně čemu nerozumím. Protože se v látce (VŠ matika) vyzná skvěle a umí dobře mluvit, dokázal pak velmi srozumitelně formulovat přesně to, co mi nebylo jasné. Hodina doučování s Radkem byla tim pádem velmi efektivní a ušetřila mi spoustu hodin studia bez Radka. Mimo jiné je Radek moc fajn, takže pro mě byly hodiny s ním zároveň příjemně strávenej čas.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Radek S.

Prosím o pomoc s matematikou

Prosím byl by možný výsledek klesající od -nekonecno až 1,5 a rostoucí v intervalu od 1,5 až + nekonečno ? Extrémy by tedy nebyly ? Děkuji mnohokrát