Austin P.

Austin P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Austin P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučko s výsledkem -PRAXE OD 09/2004. Neučím se na Vás jak učit, umím to a je to můj koníček!

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 87 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  480 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 480 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

"Dobrý den všichni, Jmenuji se Austin a věnuji se výuce od září 2004. Od roku 2007 vedu také online výuku. Učím skupiny o velikosti od 1 do 150 lidí. Co se týče věku, učím lidi ve věku od 4 do 71 let.

Vyučuji různé předměty, jako je účetnictví a ekonomie, matematika, fyzika, statistika, ekonomické a manažerské předměty a samozřejmě anglický jazyk.

Mám titul v oboru management a také jsem absolventem MBA studia se specializací v podnikové analýze v angličtině. Používám angličtinu během své práce, doučování a také při soukromých výukách a s partnerem.


Kladu důraz na jednoduchý přístup, praktičnost a přátelskou atmosféru. Stejné hodnoty si cení i většina mých studentů - pracovitost, upřímnost, empatie a vzájemné porozumění.

Předměty, které vyučuji, nejsou obtížné, ale vyžadují trpělivý a jednoduchý přístup. Upřednostňuji online výuku, ale je možnost domluvit se na prezenční nebo kombinované formě výuky.

Učím v slovenštině, češtině a angličtině - jak ústně, tak písemně. Mluvím také trochu ukrajinsky/rusky a trochu španělsky, ale pouze ústně.

S úsměvem a pozitivní náladou plnou energie je všechno vždy zvládnutelné.

5 bodů proč je důležité využít legálniho poskytovatele a ne tzv. " službu načerno a bez dokladu"


1. Profesionalita a záruka kvality: Legální doučovatelé mají často relevantní vzdělání a specializaci v daném oboru. Díky tomu vám mohou poskytnout odborné vedení a kvalitní materiály. Nezkušení "načerno doučovatele " nedokážou garantovat stejnou úroveň kvality a často nemají adekvátní znalosti.

2. Bezpečnost: S legálním poskytovatelem máte jistotu, že osoba, která vstupuje do vašeho domu nebo pracovního prostředí,nebo je s Váma v kontaktu online je prověřená a spolehlivá. Zároveň u služby načerno doučovatel i student/ zák zástupce porušují zákon - hlavně trestní. Vždy vyžadujte daňový doklad- fakturu.Je omyl si myslet, že úřady to nekontrolují a neřeší!

3. Zákonná ochrana: Řádně registrované doučovatelské společnosti dodržují platné právní předpisy .To vám přináší větší bezpečí v případě možných komplikací.

4. Právní a finanční odpovědnost: V případě nějakých sporů nebo problémů s doučovatelem máte větší šanci na řešení situace, pokud je legálně registrovaný. Zákonné postupy ochraňují vás, ale také samotného poskytovatele doučování.

5. Podpora dalšího rozvoje: Registrace legálního doučovatele znamená, že podporujete rozvoj drobného podnikání a vzdělání. Tím přispíváte ke stabilizaci ekonomiky a kvalitě vzdělávacích služeb.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební hodina je možná pouze pro některé předmety. Informuj se.Lekci si prosím domluvte na přimo se mnou. U rezervace pŕes kalendář může dojít ke kolizi. Děkuji!

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

Lekci si z důvodu nemožnosti zdílet tenhle kalendář domlovejte prosím napŕímo.

480 Kč / 55 min.
Statistika, deskr. g. pro vysoké školy

Lekci si z důvodu nemožnosti zdílet tenhle kalendář domlovejte prosím napŕímo.

1500 Kč / 55 min.

Reference (20)

+ Přidat referenci
Markéta H.

Markéta H.

Neověřená reference

Austin je milý, trpělivý a velmi ochotný lektor. Mého syna Matěje doučuje matematiku a fyziku. Syn prohlásil, že Austin vysvětluje danou látku lépe, než paní učitelka. Výsledky po doučování jsou vidět na známkách a jsem ráda, že i syna to žene dopředu a více si věří. Austina doporučujeme a velmi mu děkujeme. mamka Markéta &syn Matěj

Lukas K.

Lukas K.

Neověřená reference

trpělivý, pohodový, profesionální... asi tak bych Austina ze své zkušenosti popsal. Doučován sem byl z účetnictví cca 5-6 měsíců za které mě bez problému naučil účetnictví od samotných základů a díky němu jsem zvládl maturitní zkoušku docela bez problému a bez stresu. Austin je neustále na příjmu a domluvit se na nadcházející schůzce není žádný problém. Austina mohu jen a jen doporučit! :)

Jana I.

Jana I.

Neověřená reference

Vážený pane Austine, ráda bych vám vyjádřila svoji vděčnost za vaši vynikající práci učitele matematiky pro mého syna Pavla. Mám velkou radost z toho, jak se můj syn v poslední době vyvíjí v daném předmětu a jak se mu matematika stává stále více zajímavou. Je jasné, že vaše angažovanost, trpělivost a profesionální přístup k výuce přispěly velkou měrou k jeho úspěchu. Také si vážím vašeho přístupu k vytváření prostředí, kde se můj syn cítí pohodlně a podporován v učení. Je pro mě velkou pomocí mít tak talentovaného učitele pro svého syna a chtěla bych vám touto cestou poděkovat. Jana Indrová

Julie D.

Julie D.

Neověřená reference

S Austinem jsem měla od několik hodin a vždy na ně byl řádně připravený. A jeho vysvětlování schopnosti jsou moc dobré. Doporučuji

Haruko

Haruko

Neověřená reference

Pan Austin je výborný učitel, pomáhal mi s přípravou na maturitní zkoušky z chemie a část biologie. Velmi dobrá komunikace a můžu jen doporučit. Jako osoba co školu absolvovala na IVP mi doučování velmi pomohlo pro přípravu k maturitě.

Zodpovězené otázky (26)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Austin P.

Výpočet fyzika třecí síla a zrychlení

Můžu poprosit o pomoc s řešením: sanky váží 20kg, koeficient tření mezi saněmi a sněhem 0,13. Jakou silou musíme táhnout po vodorovné rovině, aby se pohybovaly rovnoměrně zrychleně se zrychlením 1,5 m/s. Děkuji

Austin P.

Vypracování otázek k závěrečné zkoušce z VV

Hledám někoho, kdo by vypracoval otázky k závěrečným zkouškám na OSU. Studuji na CDV a v únoru mám závěrečné zkoušky z volitelného předmětu Výtvarná výchova. Je to celkem 12 otázek.

Austin P.

matematika 7. třída

Dobrý den, nevychází nám - prosím o výpočet, abych synovi vysvětlila, děkuji: Petr dostal určitý obnos peněz, polovinu si uložil, šestinu utratil a zbylo mu 120 Kč. Kolik Kč dostal?

Austin P.

matematika

Dobrý den, mohu požádat o postup, děkuji. Urči, zda jsou trojúhelníky podobné. Pokud ano, zapiš podobnost a urči poměr podobnosti. a) trojúhelník ABC a trohúhelník DEF: a = 24 cm, b = 18 cm, c = 36 cm, d = 12 cm, e = 24 cm, f = 16 cm. b) trojúhelník ABC a trojúhelník A´B´C´: alfa je 32 stupňů, beta…