Andrea P.

Andrea P.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Andrea P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Anglická konverzace sebevědomě (pro začátečníky i pokročilé)

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Aktuálně volné lekce:
pondělí, úterý, středa 7:00

Ahoj! Jmenuji se Andrea a jsem tady abych Ti pomohla mluvit anglicky plynně a sebevědomě, tak jak jsem pomohla již stovkám studentů před Tebou.

Mé lekce jsou přizpůsobené Tvým individuálním potřebám a zájmům, ať už si chceš angličtinu osvojit kvůli práci, cestovaní nebo jen tak pro zábavu.
Díky 12 letům zkušeností s výukou dospělých a řadě lektorkých kurzů jsem připravená na to kvalifikovaně Tě provést všemi zákoutími angličtiny. Díky zajímavým konverzacím, které Tě donutí se rozmluvit, budeš plynně mluvit cobydup! Neboj se, se mnou se budeš cítit příjemně a lekce Tě budou bavit.

A kde že se to všechno naučíš? Můžeš si vybrat buď osobní lekce, které probíhají na ulici Popelova v Brně, nebo lekce online přes Skype. Takže zlepšovat své jazykové dovednosti můžeš opravdu odkudkoli, klidně i z postele. Tak už žádné výmluvy! :)

Postav se konečně svým strachům a kontaktuj mě přes zprávy, abychom si domluvili úvodní nezávaznou lekci, na které zjistíš, jak by naše společná výuka probíhala a jak na tom s angličtinou opravdu jsi. Budu se těšit na naše shledání!

See you soon!

------------------------------------------------------

Praxe:
- 12 let zkušenosti se soukromou výukou
- spolupráce s jazykovými školami International House, Cloverleaf a Metis
- firemní výuka v ČEZ Dukovany, Dachser a Intesys

Vzdělání:
- Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages)
- kurz asynchronní výuky
- kurz Teaching Younger Learners and Teens
- Anglický jazyk a literatura na Masarykově univerzitě
- Evropská hospodářská, správní a kulturní studia na Masarykově univerzitě

Koníčky:
- vzdělávání
- sport
- kočky, kočky a zase kočky
- čtení
- IT
- zahrádkaření
- filmy, seriály

Typy lekcí

Zkušební lekce

Úvodní lekce zdarma.

Zdarma / 55 min.
Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (13)

+ Přidat referenci
Irena K.

Irena K.

Neověřená reference

K Andree docházím už několik měsíců a jsem naprosto spokojená. V angličtině jsem se zlepšila a protože jsou lekce záživné a zábavné, tak se na ně vždy těším. Irena

Jana K.

Jana K.

Neověřená reference

Andrea je velmi příjemná, komunikativní. Při výuce střídá různé aktivity, lekce jsou pestré a poutavé. Mohu říct, že svým přístupem mě motivuje k lásce k angličtině. Na každou lekci se těším. Prostředí je příjemné a vždy čisté. V případě, že nemohu dorazit, není problém a lekci máme online. Andreu velmi doporučuji, už jsem měla lektorů několik a ona je rozhodně nejlepší.

Lucie Z.

Lucie Z.

Neověřená reference

S doučováním od slečny Andrejky jsem opravdu spokojená :) Je vždy výborně připravená na hodiny, vede je nápaditě a opravu mi moc pomáhá posouvat se dál. Hodiny vždy zaměřuje na to, co potřebuji zlepšit. Je vidět, že do hodin investuje svůj čas, má doopravdy zájem a snahu naučit. Angličtiny jsem se předtím bála, můj největší problém je konverzace, ta pro mě byla vždy za trest. V hodinách se na to zaměřujeme a vidím na sobě opravdu velký pokrok, a hlavně už nemám strach mluvit anglicky :) Plus je vždy zadaný úkol na další hodinu, s vysvětlením a opravením, dobrá domluva a její ochota vždy pomoct a vysvětlit.

Nikol S.

Nikol S.

Neověřená reference

Andrea je skvělá, pohotová a velmi příjemná doučovatelka na angličtinu. Řekla bych že nejsem moc pilný student, ale tyhle hodiny mě opravdu baví a zajímají! Andrea je vždy vzorně na hodiny připravená (narozdíl ode mě haha) a když cokoli nechápu, nebo potřebuji dovysvětlit je tu vždy pro mě! Jsem opravdu ráda, že jsem konečně našla někoho kdo mi takto sedne.

Jan S.

Jan S.

Neověřená reference

Jsem už trochu starší ročník (letos mi bylo už 50), ale i přesto jsem se na „stará kolena“ začal učit angličtinu. Slečnu Andreu jsem objevil náhodně na internetu před 2 lety a řekl jsem si, že to zkusím. A teď po 2 letech můžu říct, že svého rozhodnutí ani trochu nelituji. Pokud něčeho lituji, tak toho že jsem ji neobjevil a nezačal s výukou o pár let dřív. Andrea je super učitelka a každá lekce je užitečná a pohodová zkušenost. Nezáleží na tom, zda je to naživo nebo přes Skype. A hlavně vidím výsledky, postupně se zlepšuji a co je nejdůležitější, to učení mně baví. To že první lekce je zdarma je super, protože si můžete předem zkusit, do čeho jdete a „nekupujete zajíce v pytli“. Takže doporučuji slečnu Andreu všem a především vy starší, nebojte se a zkuste to taky. Taky jsem měl předtím spoustu výmluv typu: nemám čas, stejně bych se už nic nenaučil… apod. Ale není to pravda a nikdy není pozdě se naučit něco nového. A navíc vás to učení bude bavit, věřte mi.

Fotky a certifikáty