Andromeda L.

Andromeda L.

Odpovídá do 6 hod., na 90% zpráv
90% 6 hod
Přijímá nové studenty

Andromeda L.

Přijímá nové studenty

Jmenuji se Andromeda a učím řečtinu na gymnáziu i soukromě již několik let. Nabízím zábavnou výuku řečtiny (individuálně i skupinově), přizpůsobenou zájmům žáků

Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Καλημέρα! :) Hello! (I also teach in ENG)

Jmenuji se Andromeda a pocházím ze smíšené řecko-české rodiny. Narodila jsem se v Aténách a část života jsem prožila tam, část v Praze a zbytek různě po Evropě. Jsem absolventkou Novořečiny a Klasické archeologie na FF UK kde jsem studovala také řeckou filologii a momentálně studuji magisterský program Archeologie na holandské univerzitě Leidenu.

Pro zájemce nabízím seznamovací 20' Skype! Neváhejte si požádat! Je přeci důležité abychom zjistili zda by nám spolupráce šla a jaká jsou naše očekávání a potřeby.

Miluji výuku a učení se jazyků! V Praze učím novořečtinu již šest let, jak na gymnáziu, tak soukromě. Poslední roky vedu v Gymnáziu Na vítězné pláni řecké stážisty ve výuce řečtiny pro cizince. Mým hlavním cílem pro všechny studenty je, aby hodina řečtiny byla mostem propojovacím řeckou zkušenost s životem v Česku! Zajímá mě vícejazyčost, neurodiverzita, jazykový coaching - tipy a principy jak se učit jazyky, učení hrou, konverzací, individuálními pomůckami.
Jsem sice učitelkou, ale vím jaké to je být studentkou a to hned několika jazyků! Na mgr studuji v angličtině, učím se němčinu, italštinu a ruštinu, na UK jsem se věnovala i latině a starořečtině.
Jazyk se nástroj, který slouží komunikaci mezi lidmi. Je to nedílnou součástí naší společnosti, ale také jedna ze zásadních mozkových schopností člověka. Je příjemné a přirozené když se učí nenuceně, proto se zasmějeme, zahrajeme si, řekneme si jak se vaří, uděláme si řecké kafe a k tomu si budeme povídat a učit se řecky - tak jak to má být!

Chcete se naučit na zkoušky? Máte v Řecku kamarády, známe nebo lásku, které chcete napsat dopis? Našli jste tam smysl života v radostné interakci s místními? Umíte řecky a chcete si udržet úroveň přestože nejde cestovat? Chcete se zabavit v lock downu smysluplným způsobem, udělat si radost a čas pro sebe a naučit se řečtinu?

Pokud je Vaše odpověď ano, obraťte se na mě a začneme s řečtinou!


STUDIUM A KVALIFIKACE

Střední vzdělání:
Výběrové gymnázium Anavryta (GR)
Středoškolské vzdělání SPŠS JG (ČR)

Univerzitní vzdělání:
Bc: Klasická Archeologie na Univerzitě Karlově (ČR)
Novořecká filologie na Univerzitě Karlově (ČR)
Erasmus na Univerzitě Napoli L Orientale (IT)
Stáž v Hellnénském Národním Výzkumném Ústavu (GR)
MA: současně RMA Archeologie na Univerzitě v Leidenu (NL)

Semináře:
Seminář v Soluni na International Hellenic University (GR)
Seminář na výuku jazyků hrou v CHC na Santorini (GR)

Pracovní zkušenosti:
Začátek vyučování nepovinného semináře Novořeckého jazyka na GVP
Asistentka Managementu multikulturních EU projektů (GR, CZ, IT, DE, LT)
Spolupráce na osnovách výuky novořečtiny pro GVP a přijímací řízení řeckých stážistů
Spolupráce na Evropském dni jazyků


V posledních pěti letech jsem absolvovala několik archeologických expedicí a vyprávěním dávám své výuce dobrodružný šmrnc :)

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.