Šárka L.

Šárka L.

Odpovídá do 3 hod., na 20% zpráv
20% 3 hod

Šárka L.

Maturita levou zadní

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Potřebujete pomoct s anglickou konverzací a gramatikou? Bojíte se maturity nebo mezinárodního certifikátu? Pak jsem tady právě pro Vás. Nabízím výuku pro děti i dospělé, jednotlivce i skupiny. Pokud nebydlíte blízko mě, nevadí. Výuku zvládneme přes Skype. S výukou mám desetiletou zkušenost, absolvovala jsem kurzy v Anglii i USA a jsem držitelkou mezinárodního certifikátu. Se mnou pochopíte, že i angličtina má svoji logiku, a brzy se pro Vás stane hračkou.
Don't wait and let's get it!

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (11)

+ Přidat referenci
Bára T.

Bára T.

Neověřená reference

Díky Šárce jsem zvládla udělat maturitu. Dokonale mě připravila na didaktický test z angličtiny, který jsem předtím 2x nedala. Všechno mi krásně vysvětlila i věci, které nám ve škole nevysvětlili. Se vším dokáže poradit a když tomu nerozumíte, tak vám to klidně ještě 5x vysvětlí dokud to nepochopíte. Ukázala mi, že se není u testu čeho bát a jak to zvládnout levou zadní:) Je velmi hodná a vstřícná, spolehlivá. Byla jsem moc spokojená, doporučuji:)

Viki D.

Viki D.

Neověřená reference

Šárka je výborná učitelka. Její hodiny výuky jsou bezvadné. Je velice spolehlivá, vstřícná a všechno dokáže výsvětlit naprosto perfektně. S Šárkou maturitu zvládnete snadno. Určitě všem doporučuji!

Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

Každá hodina pro mě byla velkým přínosem. Šárka mě dokonale připravila na didaktický test z angličtiny. Z mé 5 je teď krásná 2. Vždy mi dokázala odpovědět na všechny otázky ohledně výuky, vše jsem dobře pochopila. Rozhodně všem doporučuji. Jestli máte strach, ze maturitu nedáte, s Šarkou to dáte raz dva.

Helena K.

Helena K.

Neověřená reference

Pod vedením Šárky mám v hodinách angličtiny pocit, že i angličtina má svou logiku. Konečně mi to začíná všechno po těch letech zapadat do správných míst. A proto s ní pokračuji i letos v letním prázdninovém kurzu a doufám, že i příští rok si najde pro mne místo. Má velmi profesionální přístup, dokáže vysvětlit a motivovat. Každá hodina probíhá ve složení: konverzace, poslech, gramatika. Je opravdu spolehlivá, na hodinu vždy maximálně připravená a schopná vycítit potřebu a náladu svých žáků. Její angličtina je na velmi vysoké úrovni. Na komunikaci je milá a vstřícná, v případě potřeby změny dne nebo hodiny angličtiny jsme vždy našly společné řešení. Určitě doporučuji! Helena K.

Anna Š.

Anna Š.

Neověřená reference

Šárka je jako doučovatelka skvělá! Hodinu má vždy perfektně připravenou. Na cokoliv se zeptáte vám vysvětlí. Hodiny jsou velmi zábavné. Její přístup mě vždy motivuje k lepším výsletkům. :-)