Vivien M.

Vivien M.

Odpovídá do 27 hod., na 70% zpráv
70% 27 hod

Vivien M.

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  320 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 320 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Som študentkou VUT v Brne. Síce sa angličtinu učím už od mala, stále sa snažím zdokonalovať a rozvíjať moje vedomosti. Mám za sebou pár kurzov, ročný študijný pobyt v USA, štúdium vo Fínsku a úspešne som absolvovala skúšku Cambridge ESOL - CAE. Doučujem deti základných škôl, žiakov pripravujúcich sa na maturitu, vysokoškolákov a ostatných záujemcov, ktorí sa chcú zlepšiť v angličtine. Doučovanie ma baví, stále sa pri tom učím aj ja a teším sa z úspechov mojich študentov.
Feel free to contact me :-)

Typy lekcí

Standardní lekce

320 Kč / 55 min.

Reference (11)

+ Přidat referenci
Jitka S.

Jitka S.

Neověřená reference

Vivien je ta nejlepší volba! Hodiny vždy přizpůsobila mým požadavkům, byla vždy pečlivě připravená a vše mi krásně vysvětlila. Také jsem dostávala domácí úkoly, za které jsem byla ráda, protože jsem nevyšla ze cviku. Byla vždy velmi milá, trpělivá a přátelská. Díky ní jsem zvládla maturitu z angličtiny levou zadní! Určitě Vivien všem doporučuji!

Adriena K.

Adriena K.

Neověřená reference

Pro mě ta nejlepší učitelka angličtiny. Vše dobře vysvětlí, spoustu materiálů k dispozici i úkolů na doma, takže nevyjdete ze cviku. Doporučuji! :)

Kateřina H.

Kateřina H.

Neověřená reference

S Vivien je doučování příjemně strávenou hodinou. Oceňuji zodpovědný přístup v podobě dochvilnosti a pokaždé dobře připravených materiálů. Hodiny také dokáže přizpůsobit dle potřeb a požadavků a snaží se vždy vyjít maximálně vstříc. A její trpělivost je nekonečná :). Upřímně doporučuji! :)

Rostislav K.

Rostislav K.

Neověřená reference

Jsem nesmírně rád, že moje volba doučování vedla právě k Vivien. Velice si na ni vážím jejich zkušeností, profesionálního a zodpovědného přístupu. Důkladná příprava, srozumitelný výklad a ochota cokoliv podrobně vysvětlit je pro ni samozřejmostí. Vřele doporučuji :)

Monika L.

Monika L.

Neověřená reference

S Vivien mám pravidelné hodiny konverzácie. S hodinami som veľmi spokojná. Vivien je trpezlivá a s ochotou vysvetlí alebo zopakuje, čomu nerozumiem. Na hodiny chodí stále pripravená a taktiež mi na každú hodinu donesie nejaké cvičenia, ktoré si môžem robiť počas týždňa. Vrelo odporúčam!