Jevgenija M.

Jevgenija M.

Odpovídá do 18 hod., na 100% zpráv
100% 18 hod

Jevgenija M.

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jazykové znalosti:
Litevština: úroveň C1
Ruština: mateřský jazyk
Čeština: úroveň C1
Francouzština, slovenština, běloruština: úroveň B2
Angličtina: A2

8 let celkové odborné pedagogické praxe, z toho jeden rok - individuální výuka litevského jazyka. 5-leté zkušenosti s aktivitami Statní komise jazyka litevského ve Vilniusu.

červen 2016 - autorizovaná zkouška Lektor dalšího vzdělávání (Národní soustava povolání, kód: 75-001-T, kvalifikační úroveň NSK-EQF: 7, autorizující orgán: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy)

Reference (1)

+ Přidat referenci
Andrea Š.

Andrea Š.

Neověřená reference

Ráda bych touto formou poděkovala paní Jevgeniji, která mne doučuje litevský jazyk. Jevgenija je velká profesionálka co se týče jazykových znalostí a pedagogických schopností. K tomu všemu je navíc i velmi trpělivá, pečlivá a dokáže svým výkladem zaujmout. Vždy, když vidí, že něčemu nerozumím, ochotně mi vše vysvětlí a podá tolik příkladů, dokud mi není vše jasné. Její zásluhou jsem konečně překonala jazykovou bariéru, která byla mezi mnou a manželovou litevskou rodinou. K velké radosti všech se tak po několika letech návštěv spolu konečně dorozumíme. Ostatním uchazečům o doučování tedy vřele doporučuji a Jevgeniji přeji hodně spokojených studentů.

Fotky a certifikáty