Ondřej B.

Ondřej B.

Odpovídá do 25 hod., na 80% zpráv
80% 25 hod

Ondřej B.

Matematika, fyzika a němčina v okolí Prahy 5

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem student 5. ročníku ČVUT (fakulta Elektrotechnická, obor zpracování signálů). Doučuji zejména matematiku, fyziku a němčinu, ve které jsem na úrovni B2/C1. Pomáhám žákům obou stupnů ZŠ, středoškolským studentům a nižším ročníkům VŠ. V doučování mám sedmiletou praxi a se zmíněnými předměty jsem v každodenním kontaktu. Učím jak krátkodobě (na přijímačky, reparát, čtvrtletku), tak dlouhodobě (celé pololetí). Hodiny lze stanovit pravidelně předem, a nebo operativně každý týden dohodou. Bydlím v Praze 5 - Smíchov. Zřídka (zejména o prázdninách) pobývám v Jičíně.
Pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět více, kontaktujte mě SMS zprávou na 777762240 nebo emailem na ondra.brunner@gmail.com. Cena je 200-250 korun na 60minut (podle obtížnosti látky).

Reference (6)

+ Přidat referenci
Hana P.

Hana P.

Neověřená reference

Ondra skvěle online připravil dceru na přijímací zkoušky z matematiky. Jeho přístup je klidný a trpělivý. Má výborné znalosti matematiky, které dokázal vysvětlit srozumitelně i žákyni ZS. Doporučuji.

Adéla F.

Adéla F.

Neověřená reference

Ahojky, Ondra mě pomáhá s přípravou na reparat z matematiky a mohu jen doporučit. Milý a trpělivý plus poměr cena ku kvalita je bomba😊

Václav C.

Václav C.

Neověřená reference

Andrew mě doučoval němčinu formou procvičování toho, co jsme se naučili ve škole a formou konverzace. Občas dovysvětlil i nějaké výjimky nebo něco navíc, ale jinak se do vysvětlování vlastní gramatiky nepouštěl, to nechával jen na učitelích. Vytknout mohu snad jen horší přízvuk a ve složitější němčině neznal už tak přesně gramatiku a slovíčka, ale pro studenta druháku bohatě postačil a to ještě nemluvím o tom, že mi také výhodně prodal nějaké učebnice... Poslední věc k vytknutí je snad jen ta, že někdy musel rušit hodiny a nahrazovat je jindy, ale o to byl flexibilnější a jinak samá chvála, za tu lidovou cenu fajn výkon

Zdislava P.

Zdislava P.

Neověřená reference

Dobrý den, Ondra mi skvěle vysvětlil základy němčiny,ale neprobírali jsme látku podrobněji. Ondra je přátelský a snaží se vyhovět každému.

Zdislava P.

Zdislava P.

Neověřená reference

Dobrý den, Ondra mi skvěle vysvětlil základy němčiny a díky tomu mě němčina začala moc bavit, takže doporučuji!! Ondra je velmi komunikativní a přátelský a pomůže každému.