Klára C.

Klára C.

Odpovídá do 5 hod., na 90% zpráv
90% 5 hod
Přijímá nové studenty

Klára C.

Přijímá nové studenty

Francouzština nejen z knížek s Klárou Cinci

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

֍֍֍ Francouzština nejen z knížek ֍֍֍

Ꙫ Máte rádi francouzštinu?
Ꙫ Rádi byste se v tomto krásném jazyce posunuli dál?

ꙪꙪ Chtěli byste se učit francouzsky z nejslavnějších francouzských literárních děl?

Ꙫ Hledáte přátelský a profesionální přístup?
Ꙫ Máte málo času a rádi byste se učili zábavně a efektivně?


Pokud jste na některé z otázek odpověděli ANO, jsem si jistá, že najdeme společnou řeč!


Ꙫ Jsem lektorka francouzštiny a překladatelka s více než 7-letou praxí výuky.Ꙫ

֍ Autorka facebookového projektu Francouzština nejen z knížek ֍

Nabízím Individuální i skupinové kurzy FJ úroveň A0-C2. Firemní kurzy. Jazykové certifikáty, zkoušky DELF/DALF. Přípravuji na maturitu, na přijímací zkoušky na vysokou školu, střední školu, doučuji školní učivo. Odborná francouzština. Konverzace. Lekce online i F2F v Praze. Překladám v kombinaci FJ-CS, CS-FJ. Korektury.

Ráda si vytvářím své studijní materiály a k dalším mám v rámci Francouzského institutu či univerzitní knihovny přístup, nebráním se ani vlastním materiálům ze strany studenta. Čas i místo preferuji v rámci Prahy 5 a blízkého okolí - nicméně lze se domluvit. V současné době vzhledem k aktuální situaci preferuji online výuku (přes Skype), vše po domluvě.


Více o mně

Mám vystudované bakalářské studium Francouzské filologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a Mezinárodní vztahy na Vysoké škole ekonomické v Praze. V rámci studia jsem strávila půl roku na pařížské Sorbonne IV a spolupracovala s Francouzským institutem v Praze. Mám diplom ze zkoušky DALF C1. Po studiích jsem pracovala mimo jiné na obchodním oddělení ve Francouzsko-české obchodní komoře.
V současné době jsem na mateřské dovolené a dodělávám si magisterské studium Francouzské filologie na FF UK.


Moc se těším na spolupráci!

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Kateřina D.

Kateřina D.

Neověřená reference

Lekce francouzštiny s Klárou byly vždy velice příjemné a obohacující. Velmi si cením její profesionalitu a individuální přístup. Na každou hodinu byla perfektně připravená a vždy přihlížela na mé požadavky a snažila si mi probíranou látku co nejlépe vysvětlit, byla velmi vstřícná a trpělivá. Na každou lekci jsem se vždy těšila a každá mi přinesla nové poznatky jak z francouzštiny, tak i z reálií frankofonních zemí. Tyto lekce francouzštiny mě posunuly zase o krok dál a díky její přípravě jsem úspěšně složila přijímací zkoušky z francouzštiny na Karlovu univerzitu. Kláru mohu 100% doporučit všem těm, kteří hledají opravdu kvalitní doučování! 😊

Šárka S.

Šárka S.

Neověřená reference

Velice děkujeme za Doucovani FR. Dcera udělala velký pokrok. Pani Kláru mohu jen doporučit. 😊

Jana M.

Jana M.

Neověřená reference

1. Jak hodnotíte odbornost lektorky? Známka: 1 Komentář: Znalost jazyka naprosto perfektní. Oceňuji bohatou slovní zásobu, perfektní znalost gramatiky a skvělá francouzská výslovnost. Za celou dobu studia francouzštiny (cca 10 let) jsem nenarazila na zkušenějšího a kvalitnějšího lektora. 2. Jak hodnotíte schopnost lektorky srozumitelně vysvětlit probírané jevy? Známka: 1 Komentář: Veškeré dotazy vždy zodpovězeny bez zaváhání, jasně a srozumitelně. Byly vysvětleny i gramatické jevy, jejichž vysvětlení jsem často nenašla ani na internetu či v jazykové učebnici. 3. Jak hodnotíte připravenost lekcí a studijního materiálu, výběr témat? Známka: 1 Komentář: Perfektní, lektorka byla vždy skvěle připravená s velkým množstvím studijních podkladů. Výběr témat byl vždy přizpůsoben podle mých znalostí a potřeb. 5. Jak hodnotíte celkové vystupování lektorky a spokojenost s lekcemi? Známka: 1 Komentář: Lektorka je velice příjemná, oceňuji rozmanitost témat, o kterých se během výuky můžeme bavit. Výuka byla vždy sama o sobě zajímavá a obohacující. 6. Doporučili byste lektorku svým známým? Proč? Ano/ne: 1 Komentář: Rozhodně ano: Lektorka je trpělivá a skvěle vysvětluje novou látku. Každá lekce byla velice přínosná a efektivní. 7. Co se Vám na lekcích líbilo? Komentář: Uvolněná atmosféra, efektivní výuka, příjemná konverzace. 8. Co by se naopak dalo podle Vás zlepšit? Komentář: Nemám co vytknout. 9. Máte pocit, že jste se díky lekcím ve francouzštině někam posunuli? Ano/Ne: Ano 1 Komentář: Určitě ano. Oceňuji, že lektorka brala ohled na témata a problematiku, která mě zajímala nejvíc a lekci mi individuálně přizpůsobila podle mých potřeb.

Týna Š.

Týna Š.

Neověřená reference

S Klárou jsme si dle mého názoru velmi sedly jak lidsky, tak studijně. Velmi svědomitě se připravovala na každou naši hodinu, byla vždy vstřícná k mým požadavkům a velmi kreativní v rámci materiálů. Její zásluhou jsem se také dostala na tři obory filozofické fakulty zaměřená na francouzský jazyk. Upřímně nemám absolutně co vytknout. Doufám, že naše spolupráce budu pokračovat ještě dlouho :). Komunikace probíhala také velmi rychle, což svědčí o Klářině profesionalitě. Žádný učitel francouzštiny mě zatím neposunul tak jako ona, za což jsem ji velmi vděčná. Hodiny jsou vždy příjemné a obohacující. Opravdu ji mohu 100% doporučit úplně všem!

Petr N.

Petr N.

Neověřená reference

Klára byla vždy perfektně připravená. Skvěle mi vysvětlila jak výslovnost jednotlivých výrazů, tak gramatiku. Byla vždy velmi trpělivá a velmi se snažila mi vše vysvětlit tak, abych to opravdu pochopil. Nic se nepřeskakovalo, nenechávalo “na potom“. Navíc bylo vidět, že jí francouzština a její předávání,učení, opravdu baví, má radost z pokroku studenta a toto pozitivum se přenášelo i na mě. Na její hodiny francouzštiny jsem se vždy opravdu moc těšil. Velmi jsem ocenil možnost zaměřit se na vlastní téma, které jsem potřeboval probrat v danou hodinu. To bylo pružně upřednostněno před připraveným tématem lektorky. Pokud jde o připravené materiály, tak byly vybrány, myslím, velice vhodně tématicky, obsahově i svým rozsahem. Klára je profík - mohu porovnávat s lektory z různých jazykovek. Navíc se nikdy nestalo, že by hodinu francouzštiny rušila “pár minut před“ z jakéhokoli důvodu, což se o ostatních říci úplně nedá. Jestli hledáte lektorku francouzštiny, tak už dál hledat nemusíte - tady neuděláte chybu!

Fotky a certifikáty