Damian M.

Damian M.

Odpovídá do 13 hod., na 90% zpráv
90% 13 hod
Přijímá nové studenty

Damian M.

Přijímá nové studenty
  • Doučuje také online
Popis Reference

Popis

Vystudoval jsem magisterské studium, obor režisér, na filmové škole v Buenos Aires v Argentině. Přijel jsem do Evropy v roce 2001. Žil jsem v Polsku,Španělsku a v polovině roku 2003 jsem přijel do Prahy. Od roku 2004 jsem působil jako lektor španělštiny na různých jazykových školách a studiích, ale také jako soukromý lektor. Od roku 2010 jsem založil první blog o španělském jazyce v České republice, ve kterém má každý student vstup zdarma.

Nabízím doučováni španělštiny. Mám desetiletou praxi ve vyučováni studentů všech úrovni pokročilosti. Mluvím český a pracuji s českými i španělskými učebnicemi, nový ipad a vlastní materiály, které dám studentovi po každé hodině. Lekce za 200 Kč!

Reference (2)

+ Přidat referenci
Sylva N.

Sylva N.

Neověřená reference

Damian je milý, ochotný a spolehlivý. Od listopadu 2018 dochází pravidelně jednou týdně za mým 12letým synem, kterého na gymplu ŠJ moc nebavil. To se ale změnilo a na hodiny se těší, především na ty s Damianem.

Alice U.

Alice U.

Neověřená reference

Damian je velmi vstřícný, milý, měl připraveno mnoho materiálů. Mluví velmi dobře česky a to je velká výhoda ve výuce. Na hodiny za mnou jezdí domů, je spolehlivý a s hodinami jsem spokojena.