Jakub P.

Jakub P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Jakub P.

Přijímá nové studenty

Kvalitní a srozumitelné doučování biologie, psychologie a statistiky

  • 3 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Již od mládí mě fascinovaly přírodní vědy. Po maturitě z biologie a chemie jsem vystudoval nejdříve biologii na Přírodovědecké fakultě UK a pak i psychologii na Filozofické fakultě UK. Tyto předměty jsem poté i řadu let učil balářské a magisterské studenty během svého doktorského studia - hlavně etologii a zoologii, ale také biologickou psychologii a neuropsychologii. Vedle biologie a psychologie nabízím také srozumitelné doučování statistiky.

Ať jsou Vaše potřeby jakékoliv - chcete se zdokonalit v daném předmětu, pochopit nejasný problém, připravit se na maturitu, zvládnout přijímačky na SŠ nebo VŠ, uspět u zkoušky nebo napsat seminární, bakalářskou či diplomovou práci, a hledáte zkušeného, klidného a trpělivého učitele, který Vám to pomůže zvládnout, neváhejte a napište mi. Preferuji osobní kontakt, ale nedělá mi problém ani online výuka.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Jakub L.

Jakub L.

2 odučené lekce

Super, všechno srozumitelně vysvětlené a věděl naprosto všechno. Doučoval jsem se statistiku z VŠ

Odpověď doučovatele:

Moc díky za hodnocení, jsem rád, že to pomohlo. Kdyby ještě něco nešlo, tak se klidně ozvi.

Karolína H.

Karolína H.

Neověřená reference

Nejlepší doučovatel pod sluncem! Pomohl mi splnit předmět statistika v excelu, který byl pro mě utrpením. Pan Polák je skvělý, klidný, hodný a hlavně spolehlivý člověk, který mě nikdy s ničím neodmítl a se vším mi pomohl. Pokud váháte nad více doučujícími, vyberte si právě jeho. Nemohu ho dostatečně vynachválit. Moc děkuji za vše :-)

Natálie P.

Natálie P.

Neověřená reference

Pan Polák je velmi vstřícný a vše srozumitelně vysvětlí. Mohu jen doporučit. :-)

Odpověď doučovatele:

Moc děkuju za pěkné hodnocení, Natálie, a mám opravdu radost, že Vám to pomohlo.

Klara K.

Klara K.

Neověřená reference

Pan Polák mi velmi pomohl s mojí diplomovou prací - konkrétně s metodologií práce a se statistikou. Dohoda času konzultací proběhla opravdu rychle. Na hodině mi pán vše velice stručně a srozumitelně vysvětlil. Mohu tedy jedině doporučit!

Petra K.

Petra K.

Neověřená reference

Pan Polák byl velmi ochotný a vstřícný. Rychle mi pomohl vypracovat ukázkové příklady do statistiky a domluva s ním byla bezproblémová. Doporučuji ho všem, kteří potřebují pomoc pochopit statistiku!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jakub P.

Statistika - kvantily

Mám danou tabulku žáků a počtu bodů, které získali. 4 žáci 10 bodů 1 žák 20 bodů 6 žáků 30 bodů 5 žáků 40 bodů. Jak spočítám jednotlivé kvantily? A mezikvantilovou odchylku?

Jakub P.

Myš

Dostala se nám do bytu myš a nalíčili jsme pastičku. Otázka zní: Může pán tvorstva využít svoje nástroje jako každý jiný živočich? Nevím, jak mám rozumět tomu, zda může člověk využít svoje nástroje jako každý jiný živočich.