Šimon O.

Šimon O.

Odpovídá do 34 hod., na 90% zpráv
90% 34 hod

Šimon O.

  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jsem studentem vysoké školy na ČVUT, kde jsem absolventem bakalářského programu na FITu (Fakulta informačních technologíí) a kde také pokračuju v navazujícím magisterském studiu.

Velkou část studia obsahuje matematiku, kterou jsem měl vždy rád a proto rád poskytnu své znalosti těm, kteří ji tak v oblibě nemají. Stejně tak mohu pomoct se základy programování, algoritmizací, ale i pokročilejšími programovacími technikami. A protože rád pomáhám druhým, tak se rád podělím i o to, co umím :-)

Zkušenosti: S doučováním mám zkušenosti jak jednorázové, tak dlouhodobější zejména v okruhu svých známých a jejich kamarádů. A to hlavně v oblasti matematiky.

Lokalita: Záleží na dohodě, ale mohu dojet téměř na jakékoliv místo v Praze, popř. je možné se sejít i na nějakém neutrálním místě. Při delší cestě (např. na úplně druhou stranu Prahy) se může mírně zvýšit cena.

Čas: Vždy je možné se domluvit na jakékoliv části dne (od rána do večera), ale samozřejmě to neplatí pro všechny dny v týdnu (někdy mám školu, popř. práci, ...).

Cena: Odpovídá uvednému rozsahu a záleží zejména na tématu, jeho složitosti a náročnosti (na vysvětlení a přípravu), případně dojíždění (viz výše).

Reference (1)

+ Přidat referenci
Edita

Edita

Neověřená reference

Dobrý den, využila jsem konzultaci v Excelu, Šimon dorazil včas, všechno mi vysvětlil, byl trpělivý - pro mne důležité - a opakoval se mnou postupy aby se mi zažili. Pro mne to byla důležitá konzultace, nemám nejmenších výhrad, velmi chválím a zcela určitě bych pokračovala, pokud bude mít zájem.