Jarka M.

Jarka M.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod

Jarka M.

Angličtina v centru Brna - individuální výuka, překlady, korektury

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

- doučuji již 6 let, mám magisterské státnice z angličtiny na Pdf MU, nyní pokračuji v doktorském studiu na FSS MU
- nabízím doučování angličtiny v mé kanceláři přímo v centru Brna (Sukova 49/4)
- učím na živnost, mohu Vám tedy vystavit fakturu. Zaměstnavatelé často nabízí proplacení nebo příspěvek na výuku, nebojte se proto vždy zeptat!
- nabízím také korektury a překlady textů (i právnických nebo business English). Cena za korekturu je 150,- za NS, 300,- u expres korektur. U překladu se cena liší dle náročnosti textu, termínu odevzdání a podle toho, zda se překládá z nebo do angličtiny.

Těším se na případnou spolupráci!

Reference (25)

+ Přidat referenci
Zuzana H.

Zuzana H.

Neověřená reference

Jarka je dobrá učitelka s vlídným přístupem, takže jsem se při hodinách s ní, vždy cítila velmi dobře. Výuku plně přizpůsobovala mým potřebám. Kombinovali jsme tedy gramatiku s komunikací. Na gramatickou část měla vždy připravenou řadu pěkných cvičení a při komunikaci jsme vždy měli téma, které mě zajímalo. Také jsem při komunikaci byla ihned opravována, což jsem velmi ocenila, jelikož jsem si hned chybu uvědomila a mohla ji napravit. Byla jsem tedy s Jarkou velmi spokojená a všem ji doporučuji :)

Kristina K.

Kristina K.

Neověřená reference

Doučování angličtiny s Jarkou pro mě byl skvěle strávený čas, který byl jak přínosný, tak zábavný. Jarka připravovala hodiny na míru mym potřebám a znalostem tak, abych si každou hodinu naucila nové informace a zaroven prohloubila své dosavadní znalosti. V Jarčiných hodinách jsem nejvíce ocenila jejich praktickou koncepci - uceni/opakování gramatiky + konverzace. Díky oboum částem výuky jsem se naucila nove veci, ktere jsem mohla aplikovat v praxi (mluveném slově). Během konverzace jsem měla nejen možnost si popovidat at uz o jidle ci ekologii ve velmi přátelském atmosféře, ale zároveň se odnaučovala chyby, na které mě Jarka v průběhu upozorňovala. Díky Jarko za tvou práci!

Aleš M.

Aleš M.

Neověřená reference

Ve svých 40 letech jsem se ocitl v situaci, kdy jsem potřeboval angličtinu v práci. Na základě recenzí jsem si vybral Jarku a musím říct, že jsem si nemohl vybrat lépe! Díky její ochotě, trpělivosti a přátelskému přístupu jsem bral každou lekci jako zpříjemnění pracovního dne a dokonce se těšil na domácí úkoly :-) Než jsem za Jarkou poprvé přišel, byl jsem pro své zahraniční kolegy jen "silent guy from Brno". Díky jejímu vedení, radám a povzbuzování se toto velice rychle změnilo a původní nutnost zlepšit svoji angličtinu přerostla ve vášeň pro učení angličtiny a další zdokonalování. Po 2 letech individuální výuky mohu Jarku jen doporučit!

Iva P.

Iva P.

Neověřená reference

K Jarce jsem začala chodit na hodiny piána před dvěma lety jako úplný laik, který neměl s hraním na jakýkoliv hudební nástroj abslutně žádnou zkušenost...a podotýkám, že mi je 41 :-) Dnes už si dokážu zahrát spoustu skladeb a moc mě to baví....jsem šťastná, že jsem potkala takovou výbornou lektroku, která mě posouvá dál. Je moc milá, příjemná a hodiny s ní jsou radost. Mohu jednině doporučit.

Adam H.

Adam H.

Neověřená reference

Na výuku angličtiny jsem k Jarce začal chodit před 4 roky a mohu její výuku doporučit a potvrdit nespočet kladných hodnocení. Výuka byla uzpůsobena mým požadavkům a na hodiny angličtiny jsem se vždy těšil. Každým rokem se moje úroveň angličtiny zlepšovala jak po gramatické stránce, tak díky zvyšující se slovní zásobě. Zároveň musím ocenit její trpělivost a přátelský přístup. Všem doporučuji!

Fotky a certifikáty

Blogy (3)

Jak poznám rozdíl koncovek -ed/-ing u přídavných jmen?

Jaký je rozdíl mezi boring/bored, surprising/surprised nebo třeba interesting/interested? Tuto otázku pravidelně slýchávám na hodinách. Pokud si s tímto rozdílem také marně lámete hlavu, tak se vám…

Pár tipů pro efektivní individuální i skupinovou výuku

Občas zájemci o doučování váhají, jestli pro ně bude vhodnější individuální nebo skupinová výuka. Rozhodla jsem se proto vybrat pár výhod a nevýhod obou metod a doplnit je o několik tipů, jak si…

Časy v angličtině – používat naučenou teorii nebo intuici?

Velmi často za mnou přicházejí zájemci o doučování, kteří chtějí zapracovat na správném používání časů v angličtině. Čím to je, že nám právě tato část gramatiky dělá takový problém? Je to jednoduše…