David T.

David T.

Odpovídá do 5 hod., na 60% zpráv
60% 5 hod

David T.

Hlasový kouč pro řeč i zpěv - nejnovější techniky práce s hlasem a boření starých mýtů ve výuce

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Vystudoval magisterský obor Zvuková a hudební tvorba a výuka (SAE Institute Oxford/Middlesex University London) se zaměřením na vokální produkci a výuku hlasových technik. Na SAE Oxford získal též své zvukařské vzdělání (Audio Engineering Diploma).

Ve výuce nabízí komplexní přístup, zajištěný různorodostí svých aktivit:
- zkušenosti z oblasti divadelní a kvalitní dabingové tvorby
- účinkování v muzikálech (praxe ve zpěvu i jevištní řeči)
- práce hlasového umělce (nahrávání komentářů/voiceoverů pro reklamy i další účely, jako např. logopedická aplikace pro děti, které též propůjčil svůj hlas)
- neustálý průzkum světa hlasových technik (vědecké výzkumy, domácí i zahraniční kurzy a workshopy)
- stálý hlasový poradce v Hudebním divadle Ze:Mě - vedení účinkujících k co nejdokonalejšímu, autentickému a zdravému projevu (jevištní řeč i zpěv)
- lektor kurzu Zvuk a multimédia na VŠE v Praze

Jsem hlasový kouč, aktivní muzikálový zpěvák a profesionální zvukař - nabízím výuku zpěvu a techniky mluvéného projevu či zvukové tvorby. Mám vlastní zvukové studio, kde výuka probíhá - k dispozici jsou hudební nástroje, nahrávací technika a sofwarové analyzéry.

Efektivní výuka hlasových technik. Boření nebezpečných a nefunkčních mýtů v běžně vyučovaných metodách. Použití nahrávací techniky a softwarové analýzy. Pro zdravý a autentický projev na základě nejnovějších praktických a vědeckých poznatků v oboru.

Práce s hlasem, řeč, zpěv. Příprava na přijímací zkoušky na herecké a pěvecké obory, konkurzy do muzikálů i činoher, veřejná vystoupení, hlasově-poradenské konzultace zpěvu i jevištní řeči pro profesionální i ochotnické spolky.