Marek M.

Bc. Marek M.

Odpovídá do 2 hod., na 50% zpráv
50% 2 hod

Marek M.

  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Dobrý den,
jsem studentem 2. ročníku magisterské psychologie na Univerzitě Karlově. Středoškolské vzdělání jsem získal na Arcibiskupském gymnáziu v Praze, maturita z českého, anglického a latinského jazyka a z dějepisu s vyznamenáním.
Mám několikaleté zkušenosti s prací jak s dětmi, tak s mládeží (práce v DDM, praxe v nízkoprahových klubech, v mateřských školách, ve speciálních mateřských školách, v dětských domovech, dětských domovech se školou, na středních odborných učilištích). Podstoupil jsem také mnoho seminářů o tom jak pracovat s lidmi a s dětmi, seminářů z pedagogiky i speciální pedagogiky.
S dětmi a mládeží pracuji již sedm let a vím, že mě tahle práce baví a dokážu jí zabavit i ostatní :) Úspěšně jsem dovedl několik studentů přes maturitu i náročné zkoušky. Mám dost trpělivost, sám mám dvě dětičky :)
Pracuji s dětmi mladšího školního věku, staršího školního věku i s adolescenty.
Reaguji na každou zprávu.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Šárka Ž.

Šárka Ž.

Neověřená reference

Marek doučoval mého syna jak angličtinu, tak český jazyk. Syn se velmi nerad učil, ale na doučování s Markem se těšil. Marek si umí svým přístupem získat studenty a probudit v nich důvěru.Takže i ten největší odpůrce učení podlehne. Marek chodí na domluvené hodiny včas a je na něj spolehnutí.