Julie L.

Julie L.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Julie L.

Přijímá nové studenty

Doučování Psychologie a příprava na přijímací zkoušky na obor Psychologie. ONLINE

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

V SOUČASNOSTI NEPŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY

Ahoj!

Jmenuju se Julie a vystudovala jsem Mgr. Psychologie na Karlove univerzite v Praze. V soucasne dobe pracuji jako psycholožka a terapeutka a dětmi i dospělými.

Nabizim ONLINE doucovani Psychologie a hlavne pripravu na prijimaci zkousky na VS Psychologie! Pokud se hlasis na Karlovku, dej mi vedet a probereme zkousky a jak zapusobit na komisi. Projedeme celou ucebnici Atkinsona a pravidelne budeme procvicovat znalosti. Take ti po kazde lekci zaslu doplnujici materialy, aby nove informace lepe lezly do hlavy. Temer vsichni, koho jsem doucovala, se dostali na VS (FF UK, PedF UK, UPOL).

Muj pristup je hodne lidsky. Lekce jsou stavene na miru. Nejprve se sejdeme na 30 minut, abychom se seznamili a sdelili si navzajem ocekavani. Zaroven zjistime cemu je potreba se venovat a udelame plan do budoucna. Toto prvni setkani je zadarmo :] Me dalsi lekce jsou 50 minut dlouhe, popr. 1.5 hod.

Ceník:
1 lekce (50 min) - 350 Kc
1 lekce (90 min) - 650 Kc

balicek 5 lekci (5x50 min) - 1500 Kc
balicek 5 lekci (5x90 min) - 2900 Kc

balicek 10 lekci (10x50 min) - 3000 Kc
balicek 10 lekci (10x90 min) - 5800 Kc

Me doucovani probiha ONLINE pres Skype ci Google Meets. Prosím, napiš mi nejprve zprávu abychom se domluvili na doučování.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Deleted-925566 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Díky Julče jsem se letos dostala na FF UK, PedFUK a na FF UPOL. Julča je skvělá učitelka, všechno srozumitelně vysvětluje a projela se mnou celou Atkinsonovou. Chodila jsem i na drahý kurz a teď zpětně mohu zhodnotit, že bez Julči bych se určitě do Prahy nedostala. Na FF UK byl test 90 otázek z psychologie a já 80 z nich věděla díky Julče. V průběhu roku mě zkoušela a připravovala mi testy, na které jsem měla velmi málo času, čímž v podstatě simulovala zkoušku na FF UK. Se vším mi poradila, jak s testem, praxemi atd. Doučování s Julčou doporučuji každému, kdo to s přijetím na psychologii myslí opravdu vážně. S Julčou to určitě zvládnete. Juli, moc děkuji, že jsi mi tolik pomohla!

Julia U.

Julia U.

Neověřená reference

Julča je fakt super, pomáhala mi s přípravou na příjmačky z psychologie, a jsem s jejím přístupem naprosto spokojená :) je vstřícná, příjemná a pomůže s čímkoliv je potřeba. Můžu jen doporučit

Marianna Z.

Marianna Z.

Neověřená reference

Musím povedať, že online hodiny psychológie s Juli boli skvelé. Šli sme podľa Atkinsonovej, a čo sa mi veľmi páčilo bolo, že Juli často knihu doplnila o dôležité a zaujímavé informácie a taktiež sme všetko prebrali tak, aby to dávalo zmysel. Čo sa týka času, mohla som si hodinu dať hocikedy, čo mi veľmi vyhovovalo. Ak som mala hocijaké otázky, vedela som, že sa môžem na Juli obrátiť. Veľmi mi pomohla so “základnou” prípravou na prijímačky, tak teraz len dúfam, že sa to podarí. Ďakujem!

Michal F.

Michal F.

Neověřená reference

Se slečnou jsem absolvoval 6 hodinu a půl dlouhých on-line lekcí. Jednalo se o přípravu na státní zkoušku z psychologie. Strašně moc mi pomohla, je moc hodná, vstřícná, upraví vám lekci podle toho, jak vám to vyhovuje. Znalosti a vyjadřovací schopnosti má velmi dobré. Zároveň je poměrně časově flexibilní a našli jsme spolu 6 termínů lekcí během 14 dnů. Určitě doporučuji všem, kteří potřebují pomoc s přípravou z psychologie. Nebudete litovat! Moc děkuji za spolupráci :)

Kamila Š.

Kamila Š.

Neověřená reference

Julie je skvělá, pomohla s přípravou ke zkouškám z psychologie na VOŠ. Dokázala to, ze na učiteli záleží, jestli vás bude předmět bavit. Mít Julču za učitelku, tak jsem psychologii milovala od základní skoly. Moc doporučuji a Julčo děkuju:) Kamča