Cecilia F.

Cecilia F.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+

Cecilia F.

Portugalština, angličtina nebo španělština podle tebe.

Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Blogy

Popis

O MNĚ
Ahoj! Jmenuji se Cecilia, jsem Brazilka, narodila jsem se a vyrostla v Rio de Janeiru. Vždy jsem pracovala ve firmách, kde jsem mohla denně používat svůj rodný jazyk (portugalštinu) a jazyky, které jsem studovala (angličtinu a španělštinu).
Žila jsem také v Barceloně (Španělsko), abych mohla studovat a zdokonalit se ve španělštině.
Momentálně žiji v České republice, takže se také učím český jazyk.

JÁ JAKO UČITEL
Jsem velmi dynamický a společenský člověk a to se vždy snažím přenést do výuky. Je pro mě potěšením pomáhat lidem, kteří se chtějí zlepšit v portugalštině, angličtině nebo španělštině. Mám spoustu dovedností s jazyky a vím, jak se nejlépe učit. Jako učitel se snažím studentovi hodně naslouchat a provádět korektury, kdykoli je to potřeba.

MOJE LEKCE A STYL VÝUKY
Jsem ten typ učitele, který věří, že se nejprve musíte naučit správně a plynule mluvit. Moje hodiny jsou zaměřeny na konverzaci a jsem otevřená mluvit o široké škále témat, od cestování, gastronomie, kultury až po sport, kino, hudbu, literaturu a cokoliv dalšího, co vás zajímá!

Blogy (1)

How can I practice my english speaking skills when I’m alone?

Today, we’re going to talk about ten strategies you can use when you practice speaking English by yourself:1. Teach yourself a famous speech or monologue. 2. Memorize your favorite quotes to repeat…