Rafaela M. Ověřená identita

Rafaela M.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Rafaela M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Spanish lessons with an Ecuadorian girl

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

“Learning with Rafaela is not only about learning Spanish”

¡Hola!
Let’s get started with your Spanish language journey!

I am Rafaela, and I would be pleased to help you achieve your goals through learning Spanish, making it full of experience, knowledge, and cultural exchange.
Spanish is my native language as I am from Ecuador. I have a rich experience tutoring adults and children in Czechia but also back in Ecuador.

What will you get?
- A 20 minute meeting for free to get to know each other and identify your needs and expectations, according to your current level in Spanish.
- A personalised plan just for you:
+ Grammar and vocabulary skills
+ Conversation skills
+ Writing and reading skills
+ Spanish for travelling
+ Business Spanish
+ Extra tutoring for school learners
+ Cultural exchange in each activity
• Learning the language is also about getting to know the cultural knowledge around it and connecting with it by using the language into context!
- Extra materials included:
+ Would you like to get some books or movie recommendations, or exercises to practice by yourself?

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

450 Kč / 60 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Alzbeta J.

Alzbeta J.

Neověřená reference

Temer rok jsem mela pravidelne online lekce s Rafaelou a skutecne citim posun v urovni me spanelstiny. Rafaela je vzdy usmevava, pripravena na lekci, jako rodily mluvci schopna vysvetlit gramatiku a nuance v spanelskem jazyce. Urcite doporucuji.

Martin F.

Martin F.

Neověřená reference

Rafaela je výborná učitelka. Má užasný dar vcítit se do potřeb studenta, připravit mu lekci na míru. Navíc zábavnou formou se spoustou výukových materiálů. Je velmi milá, trpělivá, lekce s ní vždy uteče jako voda. Určitě Rafu doporučuji.

Eva P.

Eva P.

Neověřená reference

Rafaela dojížděla za mnou a ségrou domů, bezproblémová domluva. Lekce měla vždy připravené a hravé. Kromě studia byla i sranda :) Rafaela je spolehlivá, trpělivá, šikovná a usměvavá učitelka, vřele doporučuju!

Ondrej S.

Ondrej S.

Neověřená reference

Rafaela ma doučovala vyše 4 mesiacov a vďaka nej som za túto krátku dobu získal kvalitné základy španielčiny i sebavedomie v rozprávaní. Lekcie boli dobre pripravené a zorganizované. Rafaela je veselé, veľmi milé a priateľské dievča, ktoré srší energiou povzbudzujúcou k rozhovoreniu sa, a veľkou kreativitou, ktorá robila každú lekciu výnimočnú. Vo výsledku tak nezískate len vynikajúcu učiteľku, ktorá Vás naučí všetko potrebné, ale zároveň kamarátku, s ktorou sa cítite veľmi dobre. Rafaelu každému veľmi odporúčam :)

Michaela K.

Michaela K.

Neověřená reference

Rafaela, je trpělivá a úžasná učitelka, navíc je rodilá mluvčí, takže ji nezaskočí ani jediná otázka, hodiny s ní jsou super, dobře připravené - poslech, rozhovory, slovíčka. Po hodině jsem vždy nabitá pozitivní energií. Nedělá jí problém kdykoliv odpovědět na jakýkoliv dotaz. Díky ní mě španelština ohromě baví. Vřele doporučuji. :)