Dominika R.

Dominika R.

Odpovídá do 4 hod., na 90% zpráv
90% 4 hod
Přijímá nové studenty

Dominika R.

Přijímá nové studenty

Online angličtina, která tě bude bavit 🙋🏼‍♀️

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Dominika a jsem učitelka angličtiny, tvůrce výukových materiálů a kurzů pro učitele. Věřím, že naučit se anglicky je, se správnou motivací, v silách každého z nás a přesně proto vám mohu pomoci :-).

Co nabízím?
💻 Online lekce anglického jazyka přes Zoom

Ať už potřebujete doučování během studia na ZŠ/SŠ, přípravu k maturitě, rádi byste se zbavili strachu z mluvení nebo potřebujete probrat konkrétní látku, napište. Jsem si jista, že budeme schopní společně každou překážku na vaší cestě za lepší angličtinou překonat a vydáme se tak na cestu za lepším, moderním vzděláváním.😊

Cena individuální lekce je 500,-.
Specifické zakázky po domluvě.

Budu se těšit na vaše zprávy.
Dominika

Reference (1)

+ Přidat referenci
Markéta Š.

Markéta Š.

Neověřená reference

Aktuálně čtete referenci od člověka, který je naprostý prototyp věčného studenta anglického jazyka. Musím upřímně říci, že jsem si postupem času vytvořila vůči anglickému jazyku averzi, které mě poctivě zbavuje slečna Dominika. :-) Vždy jsem se u ní cítila velice komfortně. I při opětovném vysvětlování základních pravidel. Vítá všechny dotazy, na které má odpovědi, kterým porozumí i obyčejný smrtelník. Pokud i Vy cítíte, že je opravdu čas do toho šlápnout a najít pedagoga, se kterým se budete cítit opravdu komfortně a výsledky na sobě poznáte, tak neváhejte a kontaktujte slečnu Dominiku. P.S. : Doporučuji si pospíšit. Ono se to rozkřikne a termíny v jejím diáři si na sebe nenechají dlouho čekat. :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Dominika R.

Have had, taller than

Rozumí tomu někdo? Předem díky