Вікуляя Г.

Вікуляя Г.

Вікуляя Г.

Навчаюсь в Чернівецькому національному університеті, на англійській філології

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis


I study English philology at the university, I really want to share the acquired knowledge with my students and apply it in practice. I like the teaching process itself, I really want to try it. I also want to prove that English can be learned easily without memorizing the material. Unfortunately, I don’t speak Czech, but I’m sure that we can communicate in Ukrainian, Russian or English.


In fact, I'm just starting to teach, but I'm sure you'll be pleased. I currently have a B1-B2 level, and the first lesson is free, so you can decide if you like it. With me you will significantly improve your level of English, and thanks to interesting lessons and your efforts you will achieve something new, not because of boring memorization of material, but in practice. So, if you want to improve your English, I will be happy to help you, and share all the knowledge and advice on the difficulties that I also encountered in learning English.


Studuji na univerzitě anglickou filologii, velmi chci nabyté znalosti sdílet se svými studenty a aplikovat je v praxi. Samotný proces výuky se mi líbí, moc bych si to chtěla vyzkoušet, ale bohužel neumím česky, jen rusky, ukrajinsky a anglicky.
Ve skutečnosti s výukou teprve začínám, ale určitě vás potěší. Momentálně mám úroveň B1-B2 a první lekce je zdarma, takže se můžete rozhodnout, jestli se vám líbí. Se mnou si výrazně zlepšíte úroveň angličtiny a díky zajímavým lekcím a svému úsilí dosáhnete něčeho nového ne kvůli nudnému memorování látky, ale v praxi. Pokud se tedy chcete zdokonalit v angličtině, rád vám pomůžu a podělím se o všechny poznatky a rady ohledně potíží, se kterými jsem se také při učení angličtiny setkal.

Насправді я тільки починаю викладати, але я впевнена що ви будете задоволенні. Наразі в мене рівень B1-B2, і перший урок безкоштовно, тож ви можете вирішити чи подобається вам. Зі мною ви значно вдосконалите свій рівень англійської, а завдяки цікавим урокам, та вашим старанням й досягнете нового, не через нудне зубріння матеріалу, а на практиці. Тож, якщо ви бажаєте improve свій English, я з радістю вам допоможу, та поділюся всіма знання, та порадами у складностях, з якими я теж стикалася у вивченні англійської.

Fotky a certifikáty