Žanda M.

Žanda M.

Odpovídá do 48 hod., na 33% zpráv
33% 48 hod+

Žanda M.

Doučování angličtiny a finančního účetnictví ONLINE, začátečníci a příprava na maturitu.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj! Jsem studentkou navazujícího studia Mendelovy univerzity v Brně a doučuji kohokoliv, kdo o to má zájem.
Mám za sebou několik doučených studentů, kteří úspěšně složili maturitní zkoušku z účta (příp. zkoušku na vysoké škole)! :) Po domluvě jsem schopná vysvětlit i některé ekonomické výpočty a jejich interpretaci.
Anglicky hovořím plynule a mám za sebou měsíční stáž v Irsku. Snažím se studenty co nejvíce rozmluvit, protože toho se většinou nejvíce bojí. Zároveň je potřeba i základní znalost gramatiky, kterou se snažím vysvětlovat velmi jednoduše a přehledně. Na mých hodinách angličtiny nás čeká i tematicky zaměřená slovní zásoba nebo nejčastěji používané idiomy.
Budu ráda, když mi do zprávy připíšete, jak jste na tom s angličtinou nebo účtem momentálně a na jakou úroveň se chcete dostat, případně z jakého důvodu se to chcete naučit. Dále mě zajímá, kolik času máte na doučování, abych mohla učivo co nejlépe rozvrhnout.
Doučování finančního účetnictví - 250 Kč/60 min
Doučování angličtiny - 300 Kč/60 min
Budu se těšit!

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Žanda M.

marketing

Dobrý den, potřebovala bych moci s některými otázkami z marketingu. 1) Marketingový výzkum se provádí pomocí: a) pozorování b) experiment c) dotazník d) rozhovor 2) kolik kroku zahrnují proces marketingoveho výzkumu? a) 8 b) 9 c) 12 d) 7 e) 6 3) Předmětem marketingového výzkumu je: a)…