Anna K.

Anna K.

Odpovídá do 32 hod., na 43% zpráv
43% 32 hod

Anna K.

Letní hodiny španělštiny a angličtiny - začněte mluvit!:)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Už si nějaký čas říkáte, že byste se rádi začali učit nový jazyk nebo jenom oprášili základy tak, abyste se domluvili na dovolené nebo si mohli popovídat s cizinci? Naučit se jazyk není tak složité, jak se zdá, tak proč s tím konečně nezačít letos v létě?

ŠJ:

Nikdy není pozdě začít se studiem tohoto krásně znějícího a pro začátečníky relativně jednoduchého jazyka. Španělština je 4. nejpoužívanějším jazykem na světě, takže se s ní určitě neztratíte. A budete rozumět těm super písničkám!:)

Jsem dvojnásobnou vítězkou celostátního kola konverzační soutěže ve španělském jazyce. Půl roku jsem žila ve Španělsku, pracovala jsem na Velvyslanectví ČR v Madridu a pár měsíců také pro neziskovou organizaci zaměřující se na práci s dětmi. Ráda vysvětlím vše od základů zábavnou a udržitelnou formou nebo nabídnu hodiny konverzace.


AJ:
Angličtina je v dnešní době téměř nezbytností a na základě vlastních zkušeností můžu říct, že člověk nikdy neví, kdy ji bude potřebovat, takže se vyplatí být připraven. I když je plná nepravidelností a výjimek, není vůbec složité relativně rychle dosáhnout dobré konverzační úrovně.

Angličtinu doučuji třetím rokem (úroveň A1 - B2), rok jsem ji učila v jazykové škole. Mám certifikát IELTS, jazyk používám každý den v práci i v soukromé komunikaci. Nabízím vysvětlování úplných základů, přípravu na závěrečné zkoušky/jazykový certifikát nebo obecné konverzace. Pokud se Vám zdá, že mluvit zatím nedokážete, ráda Vás přesvědčím o opaku.:)

Poznámka k práci s dětmi:

Mám dlouhodobé zkušenosti s prací s dětmi i mládeží. Přes 10 let se věnuji dobrovolnickým aktivitám v této oblasti, absolvovala jsem akreditovaný animátorský kurz a kurz hlavního vedoucího. Děti (1. stupeň ZŠ - SŠ) jsem učila angličtinu jak v jazykové škole, tak v rámci individuálního doučování a příprav na maturitní zkoušku.

Neváhejte se ozvat, věřím, že pokud má člověk chuť, dokáže se naučit cokoli!

Budu se těšit na všechny jazykové nadšence.

Fotky a certifikáty