Miriama M.

Miriama M.

Odpovídá do 5 hod., na 44% zpráv
44% 5 hod
Přijímá nové studenty

Miriama M.

Přijímá nové studenty

Doučovanie chémie a prípravy na prijímacie skúšky s vyše dvojročnou praxou

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, nedávno som získala bakalársky titul presne z oboru CHÉMIE na MUNI s celkovou známkou A. Mám za sebou rôzne kurzy z odvetví chémie na aké si spomenieš, od kvantovej chémie až po technológie chemických výrob či biochémiu. Momentálne si k magisterskému naväzujúcemu štúdiu dorábam aj pedagogické minimum. Aktívne doučujem už niečo vyše dvoch rokov, doučujem žiakov od základnej školy až po vysokú školu, od prijímačiek na medicínu či zubarinu až po opravnú maturitu.
Cudzia mi ale nie je ani matematika, z ktorej som zmaturovala na známku A a ktorá ma neustále sprevádza.
Snažím sa veci vysvetliť jednoducho a ilustratívne. Preferujem aktívne hodiny a veľa precvičovania, lebo práve to je tajomstvo úspechu. Snažím sa vždy prispôsobiť danému študentovi na základe jeho požiadavkov. K hodine samozrejme poskytujem dané materiály na precvičenie.
Časovo záleží na spoločnej domluve, ale určite skôr poobede/večer, poprípade cez víkend. Mám tablet, takže ani online výuka nebude problém.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Anna Z.

Anna Z.

Neověřená reference

Miriam mi pomáhala s přípravou na maturitu z chemie. Všechno vždy vysvětlila srozumitelně a jasně. Je trpělivá a ochotná, domluva byla vždy dobrá. Doporučuji:)