Alexej M.

Alexej M.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Alexej M.

Přijímá nové studenty

Doučování ruštiny s rodilým mluvčím

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jmenuji se Alexej.

Vítám Vás na mém profilu. Jsem doučovatelem ruského a francouzského jazyka.

Něco málo o mně:
Jsem studentem Masarykovy univerzity v Brně, kde studuji francouzský jazyk a literaturu. Jsem rodilý mluvčí ruského jazyka a umím česky. Ve volném čase se věnuji studiu i dalších jazyků. Ovládám angličtinu a polštinu a trochu německy. Taky se zajímám o historii.

Něco o průběhu doučování:
Především ruština a čeština jsou slovanské jazyky, což usnadní výuku pro české studenty. Ve výuce vysvětluji materiál přesně na základě této podobnosti a také vysvětluji rozdíly, aby student měl jasnou představu, jak funguje ruština a jak dokázat začít mluvit bez toho, aby se pletly tyto dva jazyky. Také dávám informace, které se týkají reálií a kultury.

Ve francouzštině kladu důraz na procvičování témat, která jsou nejvíce komplikovaná pro cizince a samozřejmě na témata, s kterými má nejvíc problémů konkrétní student. Kvůli tomu, že většinou mluvení a poslech jsou nejsložitější prvky jazykových dovedností, tak se snažím pracovat i s cvičení pro jejích rozvíjení u studentů.

Německy doučuji jenom pro začátečníky.

Preferuji doučování osobně, ale je možné doučovat i online pomocí služeb Skype/Zoom. Se svými studenty mám přátelské vztahy. V hodinách vládne uvolněná atmosféra. Nebojte se dělat chyby, protože je to součástí jakéhokoliv učení a jen další krok k úspěchu. Moc rád Vám v té cestě pomůžu.

Pokud jsem se Vám zalíbil a máte zájem, tak už jenom zbývá mi napsat.
Budu se těšit!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
František K.

František K.

Neověřená reference

Alex na doučování doporučuji. Jazyk vysvětluje výborně, je vidět, že jazyky opravdu ovládá. Pokud chcete kvalitní doučování ruštiny, určitě se mu ozvěte. :)

Fotky a certifikáty