Agnes V.

Agnes V.

Odpovídá do 46 hod., na 20% zpráv
20% 46 hod

Agnes V.

Mluv Francouzsky jako Francouz, ne jako učebnice- ale učebnici pochop!

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Dobrý den,
Jmenuji se Agnes Vrana, je mi 21 let a jsem studentkou Humanitních věd na Univerzitě Karlově. Navíc jsem Češko-Francouzska. Odmaturovala jsem v literární sekci ve francouzském lyceu v Praze- literatura je mé zázemí. Maminka učí děti na úrovni ZS ve fr. lyceu, tak veškeré triky a podklady k dobré konverzaci i psaní jsou u mě!
Vyrůstala jsem v česko-francouzském zázemí, pochopení mínění a gramatiky se může zdát zákeřné. Ráda vysvětluji a interpretuji různé konotace v obou jazycích- v tom je můj mix veliký plus!
Všimla jsem si, že vyučení lidé akademickou cestou mluví ano, spisovně, ale bohužel neúčelně ke konverzaci s Francouzema v běžném živote. Často jezdím do Francie a mám přehled o dialektech, i podle regionů:)
Nabízím doučování všech úrovní- od začátečníka po nejpokročilejší. Ráda si povídám a kohokoliv rozmluvím:) Pracovala jsem ve francouzské sekci firmy Interhome, kde jsme pronajímali rekreační pozemky. První rok jsem byla v "Customer service" a následně jsem se stala "French reviews specialist". Všechny typy business mluvy najdete u mě. Doučovala jsem pár známých, kteří mi dodnes děkují.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.