Klára P. Ověřená identita

Klára P.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Klára P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Let’s go explore English: poznávajme angličtinu spolu

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 28 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  100 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 100 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Čo ťa baví?

Málokto na túto otázku odpovie “učiť sa”, pochopiteľne. Nátlak zo strany rodiny, školy, práce a spoločnosti vedie k tomu, že učenie si spájame hlavne s veľkým stresom a bezsennými nocami. Učiť sa teda pre nás znamená hlavne študovať, memorizovať poučky a pravidlá. V angličtine by sme to nazvali “studying”.
Myslím ale že každý rád poznáva, tak ako maličké deti poznávajú svet: nenútene, zvedavo, prirodzene, s radosťou. V angličtine sa používa slovo “learn” ktoré by sme v slovníku našli ako “učiť sa”. Learning ale nevyžaduje ťažkú námahu a drahé učebnice, je to nevyhnutná súčasť života.

Ako už dnes vie každý dobrý učiteľ a znalec, keď ide o jazyky, učiť sa štýlom studying je zbytočné. Nevyžaduje obetavé úsilie ani pracovitosť. Fakt! Tak sa neboj, pretože so zvyškom ti rada pomôžem.

Som študentka psychológie na MUNI Brno a v angličtine komunikujem denne už zhruba 10 rokov. Baví ma poznávať ľudí a na to aby človek rozumel ľuďom, musí rozumieť jazyku (a naopak). Ešte viac ma baví keď niekomu môžem v tomto pomôcť a keď môžme poznávať spolu.
Ak máš obavy zo známok alebo konkrétneho testu, netráp sa. Pozrieme sa spolu na to a nájdeme cestu k potrebným výsledkom bez zbytočného stresu.

PRAKTICKÉ INFO:

Ponúkam hodiny anglického jazyka s uvoľnenou atmosférou, osobným prístupom a dôrazom na princípy zmysluplného učenia. Vyučovanie sa snažím viesť čo najviac v angličtine, závisle na schopnostiach študenta.
Vhodné pre dospelých študentov aj mládež od 7. ročníka ZŠ.
Preferujem doučovanie kvôli vlastnému záujmu alebo práci ale rovnako pomôžem aj so školou.

Dosiahnutý certifikát C1, komunikácia v anglickom jazyku denne.

Doučovanie môže napríklad obsahovať:
- rady ohľadne praktického využitia jazykových pravidiel, moderného slangu, kultúrneho kontextu fráz a slov
- analýza očakávaní, priorít a prekážok: návrh plánu k dosiahnutiu cielov
- diskusia zameraná na text piesne alebo básne
- podpora osobného rozvoja cez sebapoznávacie aktivity a zmysluplné témy
- rozšírenie obzorov vďaka zaujímavým informáciam zo širokého spektra tém
- neobmedzená priateľská konverzácia v angličtine
- mnou tvorené a ilustrované infografiky, cvičenia alebo iné materiály
- originálne zábavné aktivity na štýl role play
- cvičenia a úlohy, ktoré podporujú kreativitu a rozprúdia myslenie

Cena je z časti orientačná, závisí na časovej, energetickej a odbornej náročnosti mojej prípravy.

~Možnosť skúšobného/ úvodného stretnutia zdarma~

Vzdelanie:
2016-2021: bilingválne gymnázium Andreja Kmeťa Banská Štiavnica (anglický jazyk)
2021- súčasnosť: MUNI Brno, filozofická fakulta, obor psychológia
Zhruba rok som pracovala tiež ako lektorka cez školu Populo, cez doucuji.eu tiež už s nadšením doučujem cca rok :D

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zoznámenie, niečo málo o mne ako doučovateľke, skúška konverzácie v angličtine, nastavenie očakávaní, preferencí a cieľov

Zdarma / 60 min.
Standard 👋🔎

Jedna vyučujúca hodina ako v škole. Prevažne konverzácia na špecifickú tému, prípadne gramatika cvičenia alebo tipy k slovnej zásobe.

350 Kč / 45 min.
Long ⏳🌀

Časovo ako dve vyučovacie hodiny v škole. Obsahovo podobne ako Standard ale vhodnejšie keď je potrebné niečo vysvetliť alebo nacvičiť viac do hlbky. Tiež viac priestoru pre zaujímavé aktivity :)

550 Kč / 90 min.
Extras ✨

Táto možnosť slúži na účtovanie práce strávenej na tvorbe originálnych a zaujímavých ilustrovaných materiálov, aktivít, cvičení, hier a pod. ktoré Vám následne buď predstavím počas lekcie alebo pošlem vo virtuálnej forme. Jedná sa naozaj iba o materiály do ktorých investujem poriadnu dávku energie a kreativity :) Cena je za 30 min. aktívnej, sústredenej práce mimo trvania lekcie. (Je to naozaj velmi individuálne ale napr. ilustrovaný pracovný list by mohol trvať cca 30-60 min, jedinečná zábavná aktivita s príslušnými materiálmi by mohla trvať až 4-5 hodín) O cene a špecifikách vždy informujem predom :)

200 Kč / 30 min.
Texting 📱🤝

Odpovede na otázky a poradenstvo o angličtine cez textové správy. Čas sa ráta iba ten čo strávim aktívnym písaním rád o angličtine, prípadne dávaním úloh a opravou. Určite neúčtujem za bežnú komunikáciu cez správy v angličtine :)

100 Kč / 15 min.
Discount🧸❤️‍🩹

Táto možnosť slúži pre lekcie ktoré buď nevyžadujú takmer žiadnu prípravu z mojej strany (teda proste anglicky pokecáme), alebo mám pocit že nesplnili štandard kvality mojej služby natolko že by mi bolo trápne Vám účtovať plnú cenu 😅 (Samozrejme trúfnem si povedať že taká situácia nastane iba zriedka, ideálne vôbec)

275 Kč / 45 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Iv K.

Iv K.

27 odučených lekcí

Díky Kláře jsem nejenom zdokonalila svou angličtinu, ale také překonala svůj strach z mluvení v cizím jazyce. Dokáže vytvořit interaktivní a zábavnou atmosféru během online výuky. Její hodiny jsou plné energie a kreativity, což dělá učení nejenom efektivním, ale také příjemným a motivujícím. Kláře za tohle vše patří mé velké díky

Fotky a certifikáty