František V.

František V.

Odpovídá do 6 hod., na 80% zpráv
80% 6 hod
Přijímá nové studenty

František V.

Přijímá nové studenty

Doučování Bio a Ch a Fy zábavnou formou od základní školy po přípravu na přijímačky na medicínu

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den/Ahoj,

jsem studentem 4. ročníku všeobecného lékařství na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Mým hlavním zaměřením je medicína, avšak mé zájmy a zkušenosti zasahují i do oblasti výzkumu a popularizace vědy.

Ještě na gymnáziu jsem aktivně věnoval předmětovým olympiádám, kterým jsem se věnoval samostudiem. Účastnil jsem se také odborných soustředění a stáží v laboratořích, kde jsem získal praktické zkušenosti v oblasti vědeckého výzkumu.

V současné době se aktivně účastním korespondenčního semináře, kde každý rok připravuji úlohy pro středoškoláky z různých oblastí biologie.

Rád bych nabídl doučování biologie a chemie od žáků základních škol po středoškoláky připravující se na přijímačky na medicínu. Mým cílem není pouze předat znalosti daných předmětů, ale také sdílet své zkušenosti a osvědčené metody učení, které vám mohou posloužit i v dalších letech vašeho vzdělávání. Věřím, že učení může být nejen efektivní, ale i zábavné a inspirující.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Nina L.

Nina L.

Neověřená reference

Doučovanie bolo veľmi príjemné, vždy bola látka dobre vysvetlená. František pri zložitejších témach využíval krátke príbehy, ktoré mi pomohli na lepšie pochopenie. V komunikácií nebol žiadny problém a vždy bol ochotný prípadne niečo dovysvetliť/vrátiť sa spaäť k látke. Taktiež vypracoval dokument s danými témami, do ktorého som sa mohla aj vo voľnom čase vracať. Bolo vidno, že daným látkam rozumie a že sa na jednotlivé hodiny pripravuje. Určite odporúčam :))

Andrea C.

Andrea C.

Neověřená reference

Doučování mi vyhovovalo, jde vidět, že František daným látkám rozumí a zajímají ho. Rád pomůže i mimo doučovací hodiny s jakýmkoli dotazem. Byl velice přizpůsobivý, když si všiml, jaké metody mi při vysvětlování vyhovují, zakomponoval zejména je v dalším doučování. V komunikaci nebyl žádný problém, na všem se dalo domluvit. Občas zachází do větších detailů při vysvětlování, ale zas je to dobré pro větší pochopení daného problému. Používá spoustu “zjednodušovacích” přirovnání, které mohou pomoct s lepším zapamatováním komplexnějších látek. Cena za mě byla adekvátní. Rozhodně doučování od Františka doporučuji:).

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

František V.

Chemické rovnice jak je vytvořit

Dobrý den, vysvětlil by mi prosím někdo, jak mám z tohohle udělat rovnici. Zadání: Při přípravě vodíku se využívá reakce kovu s kyselinou, kdy kromě vodíku vzniká ještě chlorid zinečnatý.