Zuzana L.

Zuzana L.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty
Popis Typy lekcí Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Jsem lektorka češtiny a matematiky s více než šestiletou praxí. S doučováním jsem začala těsně před maturitou, na vysoké škole jsem se pak do pomoci studentům úplně zamilovala. Tahle brigáda mne chytla natolik, že jsem v minulém roce, po více než pěti letech a cca 2000 odučených individuálních lekcích, začala v tomto oboru podnikat.

Nejsem učitel, jsem lektor a tohle pro mne není práce, ale poslání. Největší odměnou za mou snahu, čas a energii pro mne nejsou peníze, ale úsměv na studentově tváři a jiskřičky v jeho či jejích očích, když konečně pochopí. Za chyby netrestám špatným hodnocením, studentovi či studentce je vždy vysvětlím a snažím se o maximální motivaci.

Aby byly lekce co nejefektivnější, učím online, využívám sdílení obrazovky a pracuji s tabulí. Zároveň do výuky začleňuji i různá online cvičení či s mladšími studenty "hrajeme" hry online hry proti sobě navzájem, při kterých se student učí a zároveň má radost, když se mu podaří mne porazit. Výhodou práce se mnou je především to, že se nebojím nových postupů, jiných způsobů řešení nebo zjednodušení učiva, pokud tím zajistím, že si student či studentka učivo zapamatuje.

Díky výuce online se studenti mohou na lekce připojit téměř odkudkoli a klidně i v pyžamu. ;-)

Od roku 2017 do konce roku 2022 jsem učila primárně přes jiného zprostředkovatele, a až v prosinci 2022 jsem se rozhodla stát se OSVČ. Nabízím možnost zkušební lekce, na které se se studentem/studentkou poznáme, a student/ka vypracuje test, podle kterého určím jeho/její silné stránky, slabiny, potenciál pro studium na jím zvolené škole a především pozná, zdali mu/jí můj styl výuky vyhovuje. :-)

Klasická lekce u mne trvá 45 minut, v případě zájmu zadávám domácí úkoly a zprávou mne můžete kontaktovat kdykoli. :-)

Jako podnikatel vystavuji za lekce fakturu, podle Vašich preferencí se můžeme dohodnout na platbě předem či zpětně na určité období. Využít samozřejmě můžete také doucuji.eu. Záleží na Vás, já se vždy snažím maximálně přizpůsobit. Studenti jsou mojí prioritou!

V případě dlouhodobé spolupráce, více lekcí nebo matematiky i českého jazyka, se můžeme také dohodnout na poskytnutí slevy až 15 % z aktuálně uvedené sazby za lekci. Či na individuální sazbě.

Jakékoli doplňující dotazy ráda zodpovím nebo informaci upřesním. V případě, že Vás můj profil zaujal, neváhejte se na mne obrátit. Žádnou otázku nepovažuji za hloupou nebo nevýznamnou.

V případě Vašeho zájmu se můžeme také dohodnout na skupinových lekcích, kdy se student/ka může učit třeba s kamarádem/kamarádkou. :-)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zjisti, jestli si "sedneme"... Na lekci zjistím, jak na tom student/ka je a vzájemně se poznáme, pokud mu/jí bude můj přístup vyhovovat, dohodneme se na další lekci.

290 Kč / 45 min.
Čeština / Matematika na přijímačky

Připravuješ se na přijímačky? Tak to jsi tu správně! Společně najdeme slabá místa, doplníme mezery a k přijímačkám půjdeš s klidem. Při dlouhodobé spolupráci možná sleva. Viz. Popis.

355 Kč / 45 min.
Příprava k přijímačkám z češtiny i matematiky - 90 minut

Že by bylo 45 minut málo? Nebo chceš oba předměty najednou? Žádný problém, za hodinu a půl zvládneme obojí a ani se u toho nezapotíš. Při dlouhodobé spolupráci možná sleva. Viz. Popis.

700 Kč / 90 min.
Čeština k maturitě

Maturita není legrace nebo ano? Se mnou zvládneš didakťák levou zadní, slohovku napíšeš jako nic a ústní? No, na těch bude potřeba trošku zapracovat. Ale neboj... Jsem tady pro tebe. Ty to zvládneš! Při dlouhodobé spolupráci možná sleva. Viz. Popis.

355 Kč / 45 min.
Dvojnásobná příprava na maturitu z češtiny

Myslíš, že je 45 minut málo? Že nic nestihneme? A raději bys měl/a jistotu, že (časem) za lekci vypracuješ celý test, napíšeš celou slohovku nebo rozebereme celou knihu? Rezervuj si dvojnásobnou nálož a pojď do toho. Společně to zvládneme! Při dlouhodobé spolupráci možná sleva. Viz. Popis.

700 Kč / 90 min.
Čeština / Matematika doučování pro ZŠ

Máš v učivu mezery? Nedokážeš si vzpomenout, co zrovna "tohle" bylo? Nebo na tebe učitel/ka mluví cizím jazykem? Nepanikař. Společně učivo projdeme a ve škole odpovíš tak, že budou všichni koukat, kde se to v tobě vzalo. :-) Při dlouhodobé spolupráci možná sleva. Viz. Popis.

345 Kč / 45 min.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Zuzana L.

Celá čísla

Dobrý den, jak se prosím počítají takové příklady (co si zapsat jako první-postup): A) -32+(-28)-(+36)+45-(-12)+(-27)=