Luděk J.

Luděk J.

Odpovídá do 6 hod., na 100% zpráv
100% 6 hod
Přijímá nové studenty

Luděk J.

Přijímá nové studenty

Chceš se učit, nebo jen proplouvat? Napiš mě o tom…. Naučím Tě, co budeš potřebovat

  • Doučuje také online
  • Od  280 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 280 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Zkoušení, testy, prověrka, pololetní písemka, opravné zkoušky, přijímací zkoušky, doplnění učiva, získání vyššího vzdělání, poznání…..

Jsem učitel, spíše alternativní a přátelský, všech stupňů vzdělávání. Učím své žáky, studenty učit se, poznat souvislosti témat i oboru, využívat mezioborové vztahy, u těch nejlepších, samostatně myslet a pracovat, ale i umění pracovat v kolektivu.

Vážení a milí, zakládáme i Domácí výuku pro žáky a studenty, vzniká školní třída, přidej se, bez ohledu na Tvé místo bydliště atd. U nás se naučíš i více a vyšší úroveň, než je třeba a po domluvě s Tvou "nějakou" školou pak tam budeš dělat pololetní zkoušky... Už to pěkně funguje, přijdeš mezi nás?

Na 1.stupni Základní školy, učím vše. Na 2.stupni Základní školy, také. Na Střední škole – zejména, matematiku, fyziku, chemii, biologii, zeměpis, občanskou výchovu (filosofii), pedagogiku a hlavně, Ekologii, na Vysoké škole – pedagogiku a ekologii. .

Neuznávám bezduché memorování „pravd a pravidel“, povedu Tě spíše jako průvodce, aby ses sám(a) přiblížil k pravdě a principům fungování světa a poznání témat, jaká potřebuješ doplnit a naučit se je.

Doučuji přes Skype, najdeš mě – on-line škola a doučování, poradna. Kontakt: Eko-pedagog zavináč, post tečka a cz

Nenech svůj talent a možnosti, dojít do situace, až když začneš neprospívat, byla by to škoda a dlouhodobá ztráta času.

Cena? Učím proto, že mě to baví a cítím to za své poslání…. Nicméně, žít se musí a bylo by spravedlivé, pokud za odvedenou práci, bude odměna.
Na ceně, se domluvíme, patřím mezi levnější pedagogy.

Pokud získáš pro Tvé doučování další kamarády, všichni máte slevu.

Tak, těším se na spolupráci. Váš Luděk

Typy lekcí

Standardní lekce

280 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Šárka P.

Šárka P.

Neověřená reference

p. Luděk zrušil domluvené doučování pár hodin před lekcí. Další doučování zrušil s tím, že má hodně práce. Samé výmluvy. Dcera s doučováním počítala. Nevím, jestli učitel má takový široký záběr učiva. Nevím, proč vystupuje anonymně. Pokud je to učitel, jistě by neměl dělat v písemné projevu hrubky. Hodnotím velmi negativně. N E DO P O R U Č U J I !!!!!!!

Odpověď doučovatele:

Pěkný den, paní Šárko, chápu Vás, příští týden asi bude Vaše dcera psát test a není divu, že se zlobíte nad zrušením doučování. Ale, nabídl jsem Vám zpočátku možnost doučování během týdne, Vy jste zvolila víkend a test je tak, nablízku. Jen mě zaráží Vaše neobjektivita a nezájem o souvislosti. Musel jsem přijmout nečekanou návšětěvu, čímž jsme doučování, přeložili. Nezmínila jste se ani zde, že jsem Vaší dceři slíbil po vysvětlení této situace, že se pokusím spočítat dva příklady z přípravy na test, projevil jsem tedy zájem. Nakonec jsem ale zjistil, že nemohu splnit naší dohodu, neboť Projekt, na kterém dlouhodobě pracuji byl právě dnes nastartován a bylo nutné se mu věnovat. Proto jsem dnes vyslovil znovu omluvu, poslal příklady, jimž jsem se věnoval v několika volných chvílích, a několik prezentací k chemii, jež byla dohodnuta též. Vy jste mé argumenty ihned shodila a zesměšnila mou osobu veřejně, což není adekvátní. Nicméně, nejsem jako Vy a i tak přeji Vaší dceři, hodně úspěchů...... Luděk

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Luděk J.

Proč vrány v zimě létají na zamrzlé rybníky?

Dobrý den, V ornitologických publikacích se uvádí, že vrány často putují k zamrzlým hladinám rybníků a jezer, kde se shlukují. Proč to dělají? Proč si v zimě sedají zrovna na zamrzlé rybníky, a ne raději do větví nějakého stromu? Lze zjistit fyzikální zdůvodnění vysvětlující toto jejich počínání? …