Ivana G.

Ivana G.

Odpovídá do 9 hod., na 70% zpráv
70% 9 hod

Ivana G.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Bonjour ! Lektorkou francúzštiny cez skype som už vyše 5 rokov. Tento krásny jazyk som vyštudovala a vyučujem priamo z Francúzska, kde dlhodobo žijem.
Nadšenie a znalosti tohto jazyka som za tú dobu preniesla na mnoho mojich študentov, ktorí sa vzdelávajú z pohodlia domova.
Program lekcie je zostavený pre každého študenta individuálne, podľa toho, v čom sa chce zlepšiť.

Skúšobná lekcia je ZDARMA. Stačí ma kontaktovať a dohodneme sa na termíne.

Vyučovanie jazyka je mojou záľubou. Keďže žijem vo Francúzsku, vyučujem aj frázy súčasnej francúzštiny, ktoré ešte nestihli prísť do našich učebníc.
Som absolventkou VŠ v odbore francúzština vo sfére podnikania. Absolvovala som polročné štúdium na Université de Bretagne-Sud vo Francúzsku. Mám ukončené 5-ročné bilingválne francúzske gymnázium.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Ľubica L.

Ľubica L.

Neověřená reference

Vrelo odporúčam Ivanu. Ak sa chcete učiť, alebo zdokonaliť vo francúzštine jednoznačne je skvelý pedagóg. Stále usmiata, pozitívne naladená, milá, spoľahlivá, systematická. Neváhajte!!!

Peter S.

Peter S.

Neověřená reference

Maximálna spokojnosť, odporúčam všetkým tým čo sa chcú niečo naučiť. Ako lektorka na stupnici od 1-5 dávam hodnotiace číslo 6 . Vždy dobre naladená ,ústretová. Ďakujem

Marek N.

Marek N.

Neověřená reference

Maximálna spokojnosť, odporúčam Ivanku ako lektorku každému kto má seriózny záujem o fr. jazyk. Profesionalita, flexibilnosť vo všetkých smeroch, stále dobre naladená. Ďakujem

Peter K.

Peter K.

Neověřená reference

Dobrý deň, ak sa chce niekto zdokonaliť alebo naučiť francúzsky jazyk tak Ivanka je veľmi dobrá voľba. Pretože ja som mal základy francúzštiny zo základnej školy. A to sú už pekné roky kedy som sa francúzštinu učil. Potom som sa vrátil ku francúzštine a Ivanka bola až tretia lektorka ktorú som oslovil. A úprimne vybral som si veľmi dobre. Ivanka je spoľahlivá,svedomitá,presná a nemám s ňou žiadny problém. Po roku učenia s ňou som navštívil Francúzsko a po roku som sa už dokázal dohovoriť s francúzmi, napr. keď som sa pýtal na informáciach a niečo hľadal a to dokonca dvakrát. Po druhom roku učenia som opäť navštívil Francúzsko a kupoval som lístok. Pani som dokázal povedať čo chcem, že mám len 10 eur a či tam nemá niečo za 10 eur pretože som viac nemal pri sebe. A v pohode som si poradil. Výuka cez skype je dobrá voľba, sám vidím ten pokrok, z hodiny na hodinu. Naozaj vrelo odporúčam. A ešte jedna vec, neviem ani ako dlho už vedieme hodiny po francúzsky a je to super. Takže neváhajte a oslovte Ivanku, veď predsa prvú hodinu máte zadarmo :)

Deleted-f42e16 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Doučovanie mávam najmä kvôli škole a som veľmi spokojná so spôsobom doučovania. Od začiatku doučovaní som veľmi pokročila. Na každú hodinu sú pripravené cvičenia...určite odporúčam.

Fotky a certifikáty