Veronika B.

Veronika B.

Odpovídá do 1 hod., na 75% zpráv
75% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Veronika B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Studentka studentům

Cena Od 120 Kč/hod

Popis

Jsem studentkou 6. ročníku osmiletého gymnázia (sexta) s trvale výborným prospěchem a ráda pomůžu s českým jazykem, případně jinými základoškolskými předměty.
Mám zkušenosti s online doučováním. Prioritou pro mě je vytvořit příjemné prostředí, aby se student nebál zeptat, když něčemu nerozumí nebo když potřebuje látku zopakovat. Vím, jaké to je nerozumět látce, kterou ostatní pokládají za jednoduchou. Mým cílem je ale dovést vás k pocitu, že to nakonec pochopit dokážete!
Během lekcí obvykle nejprve vysvětluji látku (vše zapisuji do dokumentu, který studentovi nebo rodičům nasdílím, aby se k látce v případě potřeby sami mohli vrátit) a poté látku společně procvičujeme, čímž dojde k hloubkovému pochopení a zapamatování. Primárně ale samozřejmě vedu hodiny podle studentovi individuální osobní preference, aby si z hodiny odnesl co nejvíce a aby ho pokud možno bavila :-) .
V případě, že dáte dopředu vědět, jakou látku budeme probírat, se na hodiny vždy připravuji.
Nabízím nezávaznou zkušební lekci zdarma.
OD DUBNA DO KONCE ČERVNA JSEM V KANADĚ, PROTO PRO VÁS PRAVDĚPODOBNĚ Z DŮVODU ČASOVÉHO POSUNU BUDU K DISPOZICI JEN O VÍKENDU.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standartní lekce

240 Kč / 60 min.
Standardní lekce

120 Kč / 30 min.
Standardní lekce

360 Kč / 90 min.
Standardní lekce

180 Kč / 45 min.