Antonín B.

Antonín B.

Odpovídá do 3 hod., na 10% zpráv
10% 3 hod

Antonín B.

Microsoft Office a obecná práce s počítačem

  • Doučuje také online
  • Od  750 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 750 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

- Pro koho je doučování určeno:

Doučování a školení je určeno pro všechny věkové kategorie a veškeré úrovně zkušeností (začátečník, pokročilý, profesionál). Doučím jednotlivce i malé skupiny. Poskytuji dlouhodobější spolupráci i jednorázovou.

- S čím se na mě můžete obrátit:

Například obecná práce s počítačem, kancelářské programy Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), operační systémy, grafika a úprava fotografií, instalaci a výuka software, správu PC, SEO - optimalizace webových stránek a internetový marketing, formátování závěrečných prací a veškerých textu, odstranění virů a jiných problémů.

- Kde a kdy:

Výuka může probíhat u Vás nebo u mě v kanceláři na Václavském náměstí na Praze 1. Také se můžeme sejít v některé pražské kavárně, restauraci nebo knihovně. Čas a místo výuky je vždy podle vašich potřeb.

- Praxe:

Působení v oblasti doučování, školení a poradenství informačních technologií od roku 2009. Lektor kurzů rekvalifikačních, počítačových a kurzů měkkých dovedností. Tvorba a školení projektů v kancelářských programech Microsoft, Operačních systémů Microsoft, Grafických programů Adobe, Redakčních systémů a internetového marketingu. Profesionální tvorba internetových stránek, SEO a Internetového marketingu.

Více na emailu: *****@***

- Cena:
650 Kč / Hod

Typy lekcí

Standardní lekce

750 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Klára J.

Klára J.

Neověřená reference

Profesionální přístup, skvělá příprava, perfektní domluva, zajímavé a praktické vysvětlení s ohledem na studenta. Velmi efektivně mi vysvětlil během jednoho školicího dne funkce a hlavně používání pokročilého Excelu s možností procvičení. Příjemný a trpělivý učitel. Doporučuji.

Martin F.

Martin F.

Neověřená reference

Pomohl s kontingenčními tabulkami i s tvorbou grafů. Dostal jsem se i díky němu na novou zajímavou pozici. Navíc zareagoval velmi rychle na poptávku na neděli večer a neúčtoval za čas, kdy musel hledat něco, jak se dělá. Zkrátka skvělé, díky.

Jakub T.

Jakub T.

Neověřená reference

Rychlá domluva, 100% spokojenost. Super, není co vytknout.

Tomáš J.

Tomáš J.

Neověřená reference

Velmi dobře strávený čas a investované peníze. Pomohl vyřešit složité příklady z praxe.

Peťo K.

Peťo K.

Neověřená reference

Oceňuji znalosti a především cit pro vysvětlení látky tak, aby byla opravdu pochopena.