Lucie K.

Lucie K.

Odpovídá do 22 hod., na 20% zpráv
20% 22 hod

Lucie K.

Doučování anglického, českého, španělského jazyka, ekonomiky a účetnictví

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Dobrý den,
nabízím doučování účetnictví, AJ, ČJ, ŠPJ, ekonomiky a účetnictví. Již několik let pracuji v oboru a s velmi dobrými výsledky. Pomůžu Vám odstranit bariéry v konverzaci, aby cizí jazyk se stal pro Vás koníčkem. Vysvětlím učivo, které ve škole zrovna probíráte. Připravím Vás na maturitu nebo přijímací zkoušky. Mám zkušenosti, jak s malými, tak i dospělými studenty. Učím, jak hravou, tak klasickou metodou. Mám praxi i s dětmi s ADHD, dyslexií. V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Budu se těšit na naši spolupráci. :-)

Reference (14)

+ Přidat referenci
Štěpán H.

Štěpán H.

Neověřená reference

Dobrý den, díky Lucii za doučování a výborné rady k maturitě z AJ. Díky ní jsem prošel maturitními zkouškami jako nic. Vřele doporučuji, jelikož Lucie je velice vstřícná a ochotná.

Nikola M.

Nikola M.

Neověřená reference

Dobrý den, doučování anglického jazyka hodnotím kladně. Lucie mě dokázala připravit na maturitní zkoušku, ze které jsem byla opravdu vyklepaná, ale nakonec jsem to zvládla velmi dobře. Za což můžu děkovat právě Lucii.

Iva B.

Iva B.

Neověřená reference

Moc děkuji slečně Lucii za doučování mého syna Míši z českého jazyka. Vždy jsme se domluvily a je velmi ochotná. Moc děkuji

Michaela A.

Michaela A.

Neověřená reference

Také se připojuji k výše uvedeným referencím. Paní Lucie Krásová je výborná doučující. Vždy se snaží vyjít vstříc, jak časově, tak výukou samotnou. Jsem velice ráda, že jsem kontaktovala právě jí, protože se s ní cítím při hodinách velice dobře. Děkuji Lucko! :)

Barbora Š.

Barbora Š.

Neověřená reference

Chtěla bych jménem celé naší firmy poděkovat Lucii za dočasný záskok naší lektorky. Vyšla vždy vstříc našim požadavkům. Chovala se přátelsky a vše vysvětlila, dokud jsme to nechápali. Moc děkujeme Lucie jste dobrá učitelka a pokud budete mít zájem budu se těšit na spolupráci i v budoucnu.