Petr Š.

Petr Š.

Odpovídá do 28 hod., na 40% zpráv
40% 28 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Petr Š.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Osobní doučování angličtiny v Teplicích (1. hodina ZDARMA)

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Je mi 28 let a vystudoval jsem Anglický jazyk a literaturu na pedagogické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Výuce se věnuji již 10 let a momentálně vyučuji anglický jazyk na Gymnáziu a Střední Průmyslové Škole v Duchcově. Mám zkušenosti s výukou ve skupinách, párech, i s lekcemi tzv. 1-on-1.

V doučování kladu důraz na osobní přístup a potřeby daného člověka. Mohu Vám pomoci s přípravou k maturitě, ke složení certifikačních zkoušek, komunikací na dovolené, nebo třeba jen s látkou ke zlepšení známek ve škole.

Typy lekcí

Zkušební lekce

První lekce, kde si můžete zdarma vyzkoušet, zda Vám jako lektor budu vyhovovat.

Zdarma / 40 min.
Standardní lekce (1 osoba)

Standardní lekce uzpůsobená na míru potřebám daného člověka.

400 Kč / 45 min.
Příprava k Maturitě AJ

Během přípravy spolu můžeme projít druhy cvičení v didaktických testech. Zároveň Vám mohu pomoci s tématy ústních zkoušek a poradit Vám, jak úspěšně napsat slohovou práci.

450 Kč / 50 min.
Standardní lekce (2 osoby)

Pokud máte zájem se např. s partnerem připravit na dovolenou, nebo jen se spolužákem potřebujete poradit s probíranou látkou, tato varianta je právě pro Vás.

600 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Šárka K.

Šárka K.

Neověřená reference

Petrovi Š. touto cestou velice děkuji za dokonalou přípravu mé osoby. Neskutečně trpělivý, spolehlivý, flexibilní a opravdu rozumí látce, kterou doučuje, u mě anglický jazyk. Doučování mě baví,umí to vysvětlit tak, že látku nelze nepochopit, prostě člověk na svém místě. Kdo hledá z blízkého okolí někoho na doučování, tak já vřele doporučuji. Jsem ráda, že jsme natrefila na tak skvělého člověka a těším se na další spolupráci

Lenka K.

Lenka K.

Neověřená reference

Skvělý přístup, učení mi přijde zábavné