Klára M.

Klára M.

Odpovídá do 16 hod., na 100% zpráv
100% 16 hod
Přijímá nové studenty

Klára M.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny, francouzštiny a češtiny online

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hezký den,
ráda Vás naučím angličtinu, francouzštinu a češtinu online. Věnuji se jak začátečníkům, tak pokročilým. Studovala jsem anglický i francouzský jazyk na Filologii MU a oba jazyky využívám každý den v komunikaci s anglicky a francouzsky mluvícími zákazníky v korporátní firmě. 2 roky jsem pracovala jako technická IT podpora pro Francii a Británii. Pohybuji se i v prostředí obchodní angličtiny a francouzštiny (komunikace se zákazníky, Project Management, účast na Leadership Conference v US). Jazyky hodně využívám i při cestování.

Kvůli nesnadným přípravám na maturitní zkoušku v období covidu jsem v roce 2021 připravila pro studenty online kurz, ve kterém se mohou připravit na didaktické testy z českého jazyka. Tento kurz je možné objednat na mých stránkách ww.ucimseonline.cz nebo se o něm více dozvědět na Youtube profilu Učím se online, kde je možné zhlédnout ukázky některých videí.

Výuku přizpůsobím podle toho, na co se chcete zaměřit - konverzace, gramatika, slovní zásoba, příprava na maturitu - vše je o domluvě. Materiály mohu nachystat své, nebo je možné využívat dle potřeby Vaše.

Certifikáty: Delf B2, DFP Affaires C1

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Lucie R.

Lucie R.

Neověřená reference

Nejlepší učitelka francouzštiny, co si můžete přát!

Ivana B.

Ivana B.

Neověřená reference

Přístup Klárky je perfektní. Domluvit se s ní dá na čemkoliv. Vysvětlí, pomůže opraví.A to i takovému kopytu jako já.. Vřele doporučuji :)