Teresa J.

Teresa J.

Odpovídá do 11 hod., na 30% zpráv
30% 11 hod
Přijímá nové studenty

Teresa J.

Přijímá nové studenty

Doučování Španělštiny a Angličtiny

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj! Hola!
Jmenuji se Teresa.
Nabízím výuku cizích jazyků pro začátečníky nebo mírně pokročilé, především španělštiny a angličtiny.

Momentálně nabízím i online hodiny přes skype, MS Teams nebo Zoom.

Cizí jazyky otevírají dveře do světa, otevírají dveře k poznávání, pochopení a proniknutí do jiných kultur. Díky znalostem cizích jazyků se cestování, stává značně jednodušším a zábavnějším, komunikace mezi lidmi je jednodušší a přívětivější. Jazyky nejsou jenom o gramatice a o slovíčkách, ale přináší s sebou celý nový svět, kulturu, historii a způsob života.

Španělštině se věnuji již několik let a nyní studuji Španělskou a Portugalskou Filologii na Karlově Univerzitě v Praze. Díky stipendiu jsem měla možnost studovat 5 měsíců ve Španělsku, ve Valencii a také poznat tuto krásnou zemi. Také jsem strávila měsíc v Argentině a navštívila Chile. Dále jsem absolvovala kurz pro učitele v Institutu Cervatnes, kde jsme se zabývali metodami výuky a měli samotnou praktickou část, kde jsme studenty učili. Španělština se stala mým velkým koníčkem a vášní, kterou chci dále šířit.

Angličtině se věnuji již od školky a snažím se neustále zlepšovat. Absolvovala jsem šestiměsíční studium v Kanadě a také jsem studovala 6 měsíců na Londýnské Univerzitě. Nyní studuji ve velké Británii již druhým rokem na univerzitě. Mám certifikát CPE, s úrovní angličtiny C1.

Přizpůsobím se vašim požadavkům a přáním, jak hodiny uspořádat.
Co se týče místa, preferuji spíše centrum Prahy.


Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.