Michal J.

Michal J.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Michal J.

Přijímá nové studenty

Doučování OSP v Praze

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Jsem studentem Právnické fakulty UK v Praze, doučuji již dlouhodobě a v současné době se specializuji na studijní předpoklady.

V testech OSP opakovaně dosahuji v analytickém oddílu percentilu 99+, v prosinci 2019 jsem v analytickém oddílu dosáhl percentilu 100, v únoru 2020 percentilu 99 (viz obrázky níže).

Jsem zakladatelem projektu PŘIPRAV.MĚ (priprav.me a v rámci tohoto projektu jsem již několikrát organizoval přípravné kurzy.

Jsem správcem Facebookové skupiny Příprava na SCIO testy.

Doučování studijních předpokladů (zejm. OSP a TSP) se věnuji již šestým rokem - v rámci doučování mohu nabídnout velké množství materiálů, příkladů a postupů, jak který příklad řešit. Za dobu svého doučování mám za sebou již velké množství úspěšných studentů, několikrát jsem vedl skupinové kurzy (ať už vlastní, či jako smluvní lektor), dělal jsem i několik online streamů s přeřešením testů, stejně jako online výuková videa. Mám zkušenosti i s výukou cizinců.

Kromě individuálního doučování nabízím i doučování skupinové (dvojice, ale i početnější skupiny, záleží pouze na domluvě).

Nabízím i doučování vzdálenou formou přes Skype (ukázka takového doučování viz obrázková příloha níže).

Níže na mém profilu si můžete přečíst můj článek o OSP.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (26)

+ Přidat referenci
Sandra M.

Sandra M.

Neověřená reference

Michal mě připravoval na OSP testy, které pro mě byly ze začátku dost složité. Velmi mi vyhovoval styl učení a materiály, které jsem dostávala. Díky Michalovi jsem v prvním lednovém termínu získala percentil 94.

Bibi T.

Bibi T.

Neověřená reference

S OSP testy od SCIO jsem měla od začátku velké problémy. Několikrát jsem si prošla SCIO učebnici a stejně jsem nedokázala vyřešit skoro žádné úlohy z analytického oddílu. Pak jsem narazila na Michala a již během prvních 3 hodin mi pomohl vyřešit úlohy, se kterými jsem si několik týdnů nevěděla rady. Nejen, že mi na požádání poskytnul velké množství materiálu (včetně jeho klíče), ale také se vždy ujistil o tom, že jeho výkladu rozumím. Vždy našel několik způsobů, jak mi úlohy srozumitelně vysvětlit. O tom, jak jsem se zlepšila, vypovídají také mé výsledky. U analytického oddílu jsem začínala s percentilem 26 a díky Michalovi, jeho materiálům a hodinám počítání, jsem se dostala až na percentil 79.

Lucie P.

Lucie P.

Neověřená reference

Oceňuji velké množství materiálů - měla jsem několikrát projetou učebnici od SCIO a stále se mi nedařilo dosáhnout požadovaného percentilu. Michal má vše hezky rozdělené podle kategorií a také mi poskytl staré testy. Srozumitelně mi vysvětlil vše, čemu jsem nerozuměla. :-)

Aneta K.

Aneta K.

Neověřená reference

S Michalem se připravuji již delší dobu a nemohu si ho vynachválit. Michal je spolehlivý člověk, vše dokáže vysvětlit srozumitelně a jednoduše. Probere s vámi vše, co potřebujete a naučí vás nad věcmi přemýšlet jinak. Je opravdu vidět, že se testům věnuje, orientuje se nejen v nich, ale i ve veškerém dění ohledně společnosti SCIO. Oceňuji i jeho perfektní a pracně sesbírané materiály, které mi pomohly s přípravou. Ostatně mé výsledky mluví za vše - z počátečního percentilu 56 se mi po několika sezeních podařilo dosáhnout na percentil 83 a z toho samotný analytický oddíl se mi posunul o několik desítek. Za mě velké ANO! Díky Michalovi se mé šance k přijetí na vysokou školu mnohonásobně zvýšily.

Markéta N.

Markéta N.

Neověřená reference

Michala mohu vřele doporučit! Připravovala jsem se na testy OSP a stejně jako většina jsem plavala v analytickém oddílu. Nicméně to se podařilo za 2 lekce doučování změnit. Milý a trpělivý přístup a také velké množství studijních materiálů, které skvěle slouží k procvičování.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Testy OSP aneb Ohavně Složité Přijímačky?

„Doufám, že máš trpělivost“, „Nenávidím Kvantitativní oddíl!“, „A co že to je ta verbalizace?“. Čím dál více vysokých škol vyžaduje určitou výši percentilu v Obecných studijních předpokladech jako…