Kristína S.

Bc. Kristína S.

Odpovídá do 16 hod., na 60% zpráv
60% 16 hod
Přijímá nové studenty

Kristína S.

Přijímá nové studenty

Profesionální tutoring v Praze i on-line také s b-learningem ;)

  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Blogy

Popis

Jmenuji se Kristí a už 13 let tutoruji němčinu, angličtinu, češtinu a latinu jak ve slovenštině, tak i v češtině - občas také v jiných jazycích, jen tak pro kompletnost ;)

Využívám k tomu mnoho vlastních léta osvědčených metod inspirovaných z různých oblastí psychologie, didaktiky a logopedie. Klienti jsou s mojí prací velmi spokojení a spolu se mnou dosáhli mnoho úspěchů nejen v pracovní oblasti, ale i ve škole a soukromí.

Mám certifikát Goethe Institut GDS (Großes Deutsches Sprachdiplom) a jiné zkoušky a pravidelně cestuji do zahraničí, kde si osvěžuji staré znalosti a zároveň se učím nové. Nadto jsem vášnivý čtenář, takže de facto nikdy nevycházím z cviku :)

!!!!! Pozor !!!!! =) Prosím kontaktujte mě přes můj web: jazykovy-tutoring. com děkuji. Pokud ve zprávě uvedete Vaše kontaktní údaje, tak se Vám v průběhu několika hodin možná ozvu zpátky, ale nechodím sem tak často, tak to může chvilku trvat! ;) Zde neodpovídám.

Typy lekcí

Standardní lekce

700 Kč / 55 min.

Blogy (1)

Malá úvaha na začátek školního roku (aneb jak důležité je studium cizích jazyků)

Poslední srpnový den s sebou tradičně přináší nejenom krásné letní počasí, ale také úplné vystřízlivění z doposud prožívaného prázdninového opojení – vždyť zítra už je zase škola! Jistě, neplatí to…