Lucie M.

Lucie M.

Odpovídá v průměru do 28 hodin.
28 hod

Lucie M.

Doučování učiva ZŠ a SŠ, příprava na maturitu a přijímačky

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

AKTUÁLNĚ: Nabízím doučování přes prázdniny k opravným maturitním zkouškám - matematika, angličtina (didaktické testy i ústní zkouška), čeština (ústní zkouška). Frekvence doučování může být klidně 4-5x do týdne, záleží na vás :)

Doučuji také na reparáty z angličtiny, matematiky i češtiny.

--------------------------------

Dobrý den milí rodiče a studenti,

jmenuji se Lucie Mihalčíková, je mi 23 let a v současné době studuji na VŠE v Praze magisterský obor Zdanění a daňová politika. Předtím jsem rok strávila v Anglii na University of Essex, kde jsem studovala finance a matematiku. V červnu 2021 jsem absolvovala bakalářské studium na VŠE v Praze s vyznamenáním, předtím v květnu 2017 jsem úspěšně dokončila Gymnázium V. Hlavatého v Lounech maturitou také s vyznamenáním.

Nabízím levné doučování dle Vašich časových možností téměř jakéhokoli učiva základní a střední školy. Jsem držitelkou několika jazykových certifikátů (angličtina FCE a IELTS - oba úroveň C1; francouzština DELF - úroveň B1), z obou jazyků mám i maturitní zkoušku (společně s matematikou a českým jazykem) - tzn., že mám opravdu hodně aktuálních materiálů k přípravě na maturitu a zvládnu Vás k ní připravit tak, abyste ji zvládli bez problémů.

Pokud byste měli o doučování zájem, neváhejte mne kontaktovat buď zde, nebo na emailu mihalcikova.lucka@email.cz.

Těším se na případnou spolupráci!


Reference (11)

+ Přidat referenci
Lucka P.

Lucka P.

Neověřená reference

Lucka byla moc milá a než jsem začal a chodit na doučování z aj k Lucce tak jsem vůbec nerozuměla poslechům a neuměla výslovnost ale díky Lucce to vše umím.

Pavlína L.

Pavlína L.

Neověřená reference

Doslova ta nejlepší učitelka ! Milá,ochotná,komunikativní,hodná,s trpělivostí a zároveň dokáže neskutečně moc podpořit. Vše perfektně vysvětlí a má úžasný přístup. Mohla jsem se na ní kdykoliv obrátit,jakmile jsem něco nevěděla. Perfektně mě připravila na didaktický test anglického jazyka. Vše mi dopodrobna vysvětlila. Na její hodiny jsem se vždy těšila a hrozně mě bavily. Díky ní, jsem úspěšně složila maturitní zkoušku. Takže pokud potřebujete perfektní doučování,tak mohu jedině doporučit,protože lepší doučování už jen těžko najdete.

Štefan F.

Štefan F.

Neověřená reference

Lucku bych hodnotil jen kladně, za 1), její hodiny angličtiny jsou vždycky suprově zvládnuté a strašně rychle utíkají, za 2), takhle milého, ochotného a komunikativního člověka najdete málokde, a nakonec za 3), nedokážu si představit že by mě od teď učil někdo jiný nežli právě Lucka. :)

Martina S.

Martina S.

Neověřená reference

Nemůžu jinak než Lucku chválit kudy chodím. Dceři se věnovala a věnuje naprosto perfektně po celou dobu karantény. V angličtině spolu dopilovaly s dohnaly vse co zanedbali učitele neustálým střídáním se v ZŠ. Určitě v doučování budeme pokracovat

Jakub Č.

Jakub Č.

Neověřená reference

Musim jen a jen chválit, profesionalni přístup, výborná připrava na probíranou latku, vždy když jsem měl dotaz, dostalo se mi skvěle podané odpovědi, rozhodně všem doporučuji .// PS: věřte mi, na angličtinu prostě nikoho lepšiho neseženete !

Fotky a certifikáty