Tereza M.

Tereza M.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Tereza M.

"Staňte se se mnou nadšenci do cizích jazyků!"

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Bonjour! Olá!

Chcete se naučit portugalsky nebo francouzsky? Tak to jste tady správně!

Ráda s Vámi budu sdílet nejen své jazykové dovednosti, ale také všechno, co vím o metodách "jak se cizí jazyky učit"! Budu Vaší lektorkou, koučem i motivátorem!

Výuce cizích jazyků se věnuji již od roku 2014 a jsem přesvědčená o tom, že talent při výuce nehraje roli. Jazyk se totiž dokáže naučit každý! Já sama se nepřestávám vzdělávat, díky čemuž se snáz dokážu vcítit do Vaší role a pomoct Vám, aby se Váš cílový jazyk stal běžnou součástí Vašich dní.

Vysedávání u jedné učebnice? Nezáživný monolog? Nekonečné přepisování slovíček a nudných cvičení? Toho se se mnou nedočkáte! Se mnou nakouknete do mnoha učebnic, budete mít k dispozici Vaše osobní materiály, vyzkoušíte spoustu nových aplikací, dostanete tipy na skvělou hudbu, podcasty, knihy, filmy, videa,..., a to takové, které Vám budou "šité na míru"!

V tuto chvíli učím samozřejmě online (Skype, GoogleMeet,...), ale jakmile to bude možné, velmi ráda se s Vámi potkám i v pražských kavárnách. :-)

Mám vystudovanou francouzskou a portugalskou filologii na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. V oblasti francouzštiny jsem se dále vzdělávala na kurzech Nepustilovy jazykové školy v Brně, na Institut français de Prague a nejvíce pak na francouzské univerzitě Via Domitia v Perpignanu (Francie). Znalosti portugalštiny jsem si prohloubila nejen v Česku, ale také při ročním studiu na Universidade do Porto (Portugalsko).

Fotky a certifikáty